salar_blackdroid 408 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ با سلام. من از کد زیر برای تشخیص کارت اس دی (مموری کارت) استفاده کردم و رو چنتا گوشی هم جواب گرفتم ولی برنامه ای که واسه بازار فرستاده بودم با این کد ، خطا داده. If File.Exists("storage/","sdcard1") = True Then ارادت./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ از بچه ها کسی تجربه ای بیشتر تو این زمینه داره ؟ من با کد زیر وجود مموری اس دی رو بررسی می کنم : If File.Exists("storage/","sdcard1") = True Then Else Msgbox("مموری کارت روی دستگاه شما یافت نشد !","هشدار ...") End If بازار میگه گوشی هست که مموری روش نصبه ولی برنامه شما پیغام عدم وجود مموری رو میده. یه روش اصولی واسه تشخیص مموری اس دی و نوشتن داخلش چی هست ؟؟!! چون File.DirRootExternal فضایی از حافظه داخلی گوشی هست نه اس دی ! درسته ؟ ارادت ./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ درود، حقیقتش توی بیسیک راه خاصی به ذهنم نرسید، شاید با جاوا بتونید: این کد رو بصورت Java Inline اضافه کنید: #If JAVA public Boolean MemoryState (){ return android.os.Environment.getExternalStorageState().equals(android.os.Environment.MEDIA_MOUNTED); } #End If کد بیسیک: Dim jo As JavaObject jo.InitializeContext Dim exist = jo.RunMethod("MemoryState",Null) Log(exist) اگه توی همین تاپیک نتیجه رو اعلام کنید ممنون میشم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ مهران جان مرسی داداش ، تست می کنم میگم./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ مهران جان مرسی داداش ، تست می کنم میگم./ سلام داداش نتیجه ی تست را هم بگو . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ آغا متاسفانه ارور زیر رو دریافت می کنم : error: class, interface, or enum expected مشکل از کجاست ؟؟!! البته میدونم که به قسمت کدهای جاوا مربوطه ! چون طبق عکس ارور ، موقع کامپایل کدهای جاوا این خطا ایجاد میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ برای من که به درستی کامپایل میشه. سایر دوستان هم لطف کنن تست کنند، ببینیم آیا برای همه این ارور وجود داره؟! فایل apk از کامپایل پروژه من: http://s6.picofile.com/file/8220457750/ex1.apk.html کدهاش: Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Dim jo As JavaObject If FirstTime Then jo.InitializeContext Dim exist = jo.RunMethod("MemoryState",Null) As Boolean Msgbox(exist,"sd card exist:") End Sub #If JAVA public Boolean MemoryState (){ return android.os.Environment.getExternalStorageState().equals(android.os.Environment.MEDIA_MOUNTED); } #End If دلیل ارور رو دقیق نمیدونم، حتی میتونه از sdk و ورژن api شما هم باشه! در ضمن جاوا به کوچک و بزرگی حروف حساس هستش، به این هم دقت کردید؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ درود بر اقا سالار عزیز از کد زیر استفاده کنید در اکتیویتی کریت If File.ExternalWritable = False Then Msgbox("memory nadare", "") Return End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ ارادتمندم الیاس جان. میدونید تو بعضی گوشی ها یا تبلت ها فضایی از مموری داخلی گوشی بعنوان SD Card شناخته میشه ولی هدف من تشخیص وجود خود کارت اس دیه که توش Write کنم. بنظرت این کد جواب میده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ ارادتمندم الیاس جان. میدونید تو بعضی گوشی ها یا تبلت ها فضایی از مموری داخلی گوشی بعنوان SD Card شناخته میشه ولی هدف من تشخیص وجود خود کارت اس دیه که توش Write کنم. بنظرت این کد جواب میده ؟ فکر میکنم جواب بده سالار جان حالا شما بازم ب حرف من اعتماد نکن و ی امتحانی بکن External مموری یا حافظه خارجی یا همون Sd Carde و فکر نمیکنم با مموری داخلی تداخل داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
salar_blackdroid 408
با سلام.
من از کد زیر برای تشخیص کارت اس دی (مموری کارت) استفاده کردم و رو چنتا گوشی هم
جواب گرفتم ولی برنامه ای که واسه بازار فرستاده بودم با این کد ، خطا داده.
ارادت./
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.