e251 12 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان توروخدا نگید اسپم زدم یا تاپیکو قفل کنید سرچ کردم ولی به جوابم نرسیدم چجور عکس رو توی اسکرول فراخونی کنم؟ کدش رو میخوام چون واقعا عجله دارم... ممنونم از دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سلام بفرمایید این سورس این کدها هم در لایوت test برای کدهای دیزاین بزارید ScrollView1.SetLeftAndRight(0%x , 100%x) ScrollView1.SetTopAndBottom(0%y , 100%y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
e251 12 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سلام بفرمایید این سورس این کدها هم در لایوت test برای کدهای دیزاین بزارید ScrollView1.SetLeftAndRight(0%x , 100%x) ScrollView1.SetTopAndBottom(0%y , 100%y) آقا شایان مرسی واقعا تشکر کمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
e251 12 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ دوستان برای متن چیکار کنیم؟؟؟؟ توی هرگوشی متنمون یه جوریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ دوستان برای متن چیکار کنیم؟؟؟؟ توی هرگوشی متنمون یه جوریه دوست عزیز هر سوال - یک تاپیک تاپیک قفل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
e251 12
سلام دوستان
توروخدا نگید اسپم زدم یا تاپیکو قفل کنید
سرچ کردم ولی به جوابم نرسیدم
چجور عکس رو توی اسکرول فراخونی کنم؟
کدش رو میخوام چون واقعا عجله دارم...
ممنونم از دوستان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.