hamidfba 7 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام میخوام یه برنامه بسازم که با بلوتوث بین دو گوشی مثل بیسیم ارتباط برقرار کنم و به صورت لایو صحبت کنم کسی عایا میتونه یه کمکی بکنه برای ارسال صوت بصورت مستقیم با بلوتوث؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ فکر نکنم همچین چیزی با بیسیک فور اندروید بشه که با بلوتوث صحبت کنید ولی میدونم چت میشه درضمن تاپیم شما به انجمن آموزش های متنی ربطی نداره باید داخل پاسخگویی ... میزدید موفق باشید دوست عزیز چیزی نشدنی نیست این سورس هم کاملا وجود داره و در انجمن فکر میکنم باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi1376 44 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سلام میخوام یه برنامه بسازم که با بلوتوث بین دو گوشی مثل بیسیم ارتباط برقرار کنم و به صورت لایو صحبت کنم کسی عایا میتونه یه کمکی بکنه برای ارسال صوت بصورت مستقیم با بلوتوث؟ فکر نکنم همچین چیزی با بیسیک فور اندروید بشه که با بلوتوث صحبت کنید ولی میدونم چت میشه درضمن تاپیم شما به انجمن آموزش های متنی ربطی نداره باید داخل پاسخگویی ... میزدید موفق باشید من این برنامه رو به هر دو صورت چت و مکالمه روی بازار گذاشتم https://cafebazaar.ir/app/ir.apps.walkietalkie/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi1376 44 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سلام میخوام یه برنامه بسازم که با بلوتوث بین دو گوشی مثل بیسیم ارتباط برقرار کنم و به صورت لایو صحبت کنم کسی عایا میتونه یه کمکی بکنه برای ارسال صوت بصورت مستقیم با بلوتوث؟ اینم لینک آموزشش توسط erel در سایت مبدا http://www.b4x.com/android/forum/threads/walkie-talkie-audio-streaming-over-wifi-or-bluetooth.30648/#post-185143 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ فکر نکنم همچین چیزی با بیسیک فور اندروید بشه که با بلوتوث صحبت کنید ولی میدونم چت میشه درضمن تاپیم شما به انجمن آموزش های متنی ربطی نداره باید داخل پاسخگویی ... میزدید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidfba 7 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ فکر نکنم همچین چیزی با بیسیک فور اندروید بشه که با بلوتوث صحبت کنید ولی میدونم چت میشه پس هندزفری بلوتوث چه جوریه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hamidfba 7
سلام
میخوام یه برنامه بسازم که با بلوتوث بین دو گوشی مثل بیسیم ارتباط برقرار کنم و به صورت لایو صحبت کنم کسی عایا میتونه یه کمکی بکنه برای ارسال صوت بصورت مستقیم با بلوتوث؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.