sajjadrastin 100 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان نیاز شدید به بانک اطلاعاتی(دیتاپیس)مجموعه حدیث از امامان و پیامبران دارم ، لطفا اگر همچین دیتاپیسی دارید به من بدهید در ضمن حداقل150حدیث داشته باشد و فرمت فایل db باشد. ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ خودتون به راحتی میتونین با Navicat for SQLite بسازید دیگه .. یک دیتابیس تکراری با مطالبی که قبلا تو یه برنامه دیگه استفاده شده برای یه برنامه جدید به چه دردی میخوره؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اخه حدیث زیده روشی نمیشناسید بشه مطالب یک سایت رو تو دیتابیس نوشت؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajjadrastin 100
سلام دوستان نیاز شدید به بانک اطلاعاتی(دیتاپیس)مجموعه حدیث از امامان و پیامبران دارم ، لطفا اگر همچین دیتاپیسی دارید به من بدهید در ضمن حداقل150حدیث داشته باشد و فرمت فایل db باشد.
ممنون.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.