siroos12 14 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی میدونه این ارور برا چی میاد؟؟؟ بعد برا حلش چیکار کنم؟ Parsing code. 0.12 Compiling code. 0.32 Compiling layouts code. 0.05 Generating R file. 0.46 Compiling generated Java code. 2.39 Convert byte code - optimized dex. 3.95 Packaging files. 0.23 Copying libraries resources 0.11 Signing package file (debug key). 2.32 ZipAlign file. 0.19 Installing file to device. Error No device found. Restarting ADB Server may solve this problem. Tools - Restart ADB Server. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ مشکل از avd , adb شما است رو گزینه زیر کلیک کن بیسیک رو ببند دوباره باز کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ همین کار رو کردم اما فایده نداشت. اینم عکس موقعی که میزنم اجرا. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اولا در عکسی که دادید شما نگفتید که کدام لایوت رو باز کنه دوما شما باید محل sdk و java و محل کتابخانه ها رو به بیسیک معرفی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ همین کار رو کردم اما فایده نداشت. اینم عکس موقعی که میزنم اجرا. 4546886.jpg برادرطبق تصویر امولاتور رو اصلا اجرا نکردید!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام
دوستان کسی میدونه این ارور برا چی میاد؟؟؟
بعد برا حلش چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.