Alizke 23 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام من تو برنامم نیاز به دسترسی به اینترنت دارم این دسترسیو دادم: اما این ارور میده: چکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ این رو در Manifest بنویسید AddPermission(android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE) این هم در کد نویسی Sub Timer4_Tick If net.TestInterntConnection=True Then Label5.Text = "شما به اینترنت متصل هستید" Else Label5.Text = "شما به اینترنت متصل نیستید" End If End Sub Sub Globals Dim net As AriaLib End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ با چه کتابخانه ای کار کردید ؟ به این تاپیک مراجعه کنید ! http://answercenter.ir/topic/6715-چک-کردن-اتصال-اینترنت/ موفق باشید --------------------- فکر کنم این ارور ماله کتابخانه ای هست که استفاده کردید ؛ فکر کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alizke 23 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ از آریا لیب استفاده کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ درود از دستور زیر در Manifest Editor خود له جای دستور دسترسی ک دادید استفاده کنید " AddPermission(android.permission.INTERNET) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alizke 23 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ آقا این کد manifest من: کجاش اشکال داره که ارور میده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedgn 30 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ آقا این کد manifest من: کجاش اشکال داره که ارور میده؟خط 13 رو حذف كن درست ميشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alizke 23 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ میشه جای دقیق دستور رو بگید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ میشه جای دقیق دستور رو بگید؟ بیسیک رو باز کنید از منوی بالا Project رو انتخاب کنید و کد زیر رو کپی کنید اونجا : AddPermission(android.permission.INTERNET) فکر نمیکنم کتابخانه AriaLib اشکال داشته باشه با کد بالا احتمالا مشکلتون حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alizke 23 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ خب اینو میدونم محل قرارگیری دقیق کد رو میگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ از منوی Project گذینه Manifest Editor و کد رو کپی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alizke 23 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ کدو کجای manifest بزارم منظورم اینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ کدو کجای manifest بزارم منظورم اینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Alizke 23
سلام
من تو برنامم نیاز به دسترسی به اینترنت دارم
این دسترسیو دادم:
اما این ارور میده:
چکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.