milad19 113 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ باسلام خدمت دوستان ببخشید من برای برنامم نیاز دارم تا چن تصویر رو دانلود کنم اومدم از این روش استفاده کردم http://www.b4x.com/android/forum/threads/imagedownloader-the-simple-way-to-download-images.30875/#content اما متاسفانه فورس کلوز میده برنامه آیا روشی برای رفع این مشکل هست؟ همچنین برخی کتابخونه ی picasso رو پیشنهاد کردن کتابخونه و سورس کد رو دارم اما دانلود کردن بصورت لیست رو متوجه نمیشم چجوریه با این کتابخونه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام. دقیقا میخواین چیکار کنید؟؟ یه سری عکس دارید که باید دانلود کنید؟ یا... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ توضیح کامل میدم شما در نطر بگیرید من داخل برنامه از طریق مولتی پنل میام و یه سری اطلاعات رو از دیتابیس آنلاین میگیرم و به نمایش مییذارم حالا داخل این اطلاعات لینک عکس هم هست یعنی هر پنل یه عکس جدا که از نت دانلود و در داخل ایمیج ویو لود میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ نیازی به پیکاسو نیست. شما باید بیاین یه کلاس بسازید که اون کلاس کلا یه لینک و یه imageview بگیره و اونو دانلود کنه و روی image خودش بذاره. شما سعی اتو بکن.... منم اگه تونستم تا امشب یه آموزش ساده تهیه میکنم برای اینکار. یا شاید دوستان دیگه نظری داشتن.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ ببخشید ششاید من بد متوجه شدم اما عکس ها یکی نیستن و متفاوت هستن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
milad19 113
باسلام خدمت دوستان
ببخشید من برای برنامم نیاز دارم تا چن تصویر رو دانلود کنم
اومدم از این روش استفاده کردم
http://www.b4x.com/android/forum/threads/imagedownloader-the-simple-way-to-download-images.30875/#content
اما متاسفانه فورس کلوز میده برنامه
آیا روشی برای رفع این مشکل هست؟
همچنین برخی کتابخونه ی picasso رو پیشنهاد کردن کتابخونه و سورس کد رو دارم اما دانلود کردن بصورت لیست رو متوجه نمیشم چجوریه با این کتابخونه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.