F.KH 0 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ با سلام من وقتی برنامم رو اجرا میکنم نمیتونه دیتابیس رو بخونه و خطای زیر رو میده: an error has occurred in sub: android.database.sqlite.SQLite cant open database exception: unknown error(code 14): couhd not open database باید چه کار کنم؟ از نو دوباره دیتابیسم رو با یه نام دیگه ساختم ولی درست نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ معمولا همچین مشکلاتی بخاطر درست کرک نشدن نویکد پیش میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ و درست آدرس ندادن و عدم وجود دیتابیس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdavifar 20 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ دیتابیسم با SQLite Expert هست آدرس فایل هم File.DirAssets هست فایل دیتابیس هم وجود داره با این اوصاف مشکل چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ کد مربوط به دیتابیس رو قرار بدید چک کنیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
F.KH 0 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ کد دسترسی به دیتابیس اینه If File.Exists(File.DirInternal,"DB.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets," DB.db",File.DirInternal," DB.db") End If sql.Initialize(File.DirInternal," DB.db",False) توی دیباگ روی Initialize متوقف میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
F.KH 0
با سلام
من وقتی برنامم رو اجرا میکنم نمیتونه دیتابیس رو بخونه و خطای زیر رو میده:
an error has occurred in sub: android.database.sqlite.SQLite cant open database exception: unknown error(code 14): couhd not open database
باید چه کار کنم؟
از نو دوباره دیتابیسم رو با یه نام دیگه ساختم ولی درست نشد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.