amir00700 66 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ من میخوام تحت هیچ شرایطی و مکانی و شخصی و خلاصه هر چی سرویس من استاپ نشه فکر میکنم کد حای خاصی داشته باشه ممنون میشم کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام. با این کارها میتونی کاری کنی که سرویس بسته نشه. ماندگار کردن سرویس از طریق اضافه کردن این کد توی #Region Service Attributes: #StartCommandReturnValue: android.app.Service.START_STICKY استارت کردن سرویس به صورت خودکار بعد از روشن شدن گوشی که باید #StartAtBoot: رو برابر با true قرار بدی. #StartAtBoot: true اجرا کردن سرویس هر 5دقیقه یک بار با اضافه کردن این کد به service_start به این صورت: Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) StartServiceAt("", DateTime.Now + 60000*5,True) End Sub و اجرا کردن بلافاصله ی سرویس بعد از بسته شدن سرویس ، در رویداد service_destory: Sub Service_Destroy StartService("") End Sub یعنی اگه کسی حتی بره توی قسمت مدیریت برنامه و از اونجا برنامه رو فورس کلوز کنه ، بازهم اجرا میشه. دیگه فکر نکنم به جز اینا راهی باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ من میخوام تحت هیچ شرایطی و مکانی و شخصی و خلاصه هر چی سرویس من استاپ نشه فکر میکنم کد حای خاصی داشته باشه ممنون میشم کمک کنید منم فکر میکنم کد خاصی وجود نداره همچین کاری بکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام. با این کارها میتونی کاری کنی که سرویس بسته نشه. ماندگار کردن سرویس از طریق اضافه کردن این کد توی #Region Service Attributes: #StartCommandReturnValue: android.app.Service.START_STICKY اجرا کردن سرویس هر 5دقیقه یک بار با اضافه کردن این کد به service_start به این صورت: Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) StartServiceAt("", DateTime.Now + 60000*5,True) End Sub و اجرا کردن بلافاصله ی سرویس بعد از بسته شدن سرویس ، در رویداد service_destory: Sub Service_Destroy StartService("") End Sub یعنی اگه کسی حتی بره توی قسمت مدیریت برنامه و از اونجا برنامه رو فورس کلوز کنه ، بازهم اجرا میشه. دیگه فکر نکنم به جز اینا راهی باشه. تکی پژی حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir00700 66
من میخوام تحت هیچ شرایطی و مکانی و شخصی و خلاصه هر چی سرویس من استاپ نشه
فکر میکنم کد حای خاصی داشته باشه
ممنون میشم کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.