e251 12 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان تاپیکی در این مورد ندیدم. مجبور شدم تاپیک بزنم چون ممکنه سوال خیلی دیگه از دوستان هم باشه. دیدین تو بعضی برنامه ها تو صفحه ای که متن ووجود داره بالای صفحه دوتا علامت مثبت و منفی هست که متن رو کوچیک بزرگ میکنن. کدش رو دوستان و استادان میدونن؟ ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ خب شما TextSize رو به وسیله این دو دکمه کم و زیاد می کنید دیگه همین. + lbl.TextSize = lbl.TextSize + 1 - lbl.TextSize = lbl.TextSize - 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ میتونین تو رویداد کلیک دکمه + بنویسید label1.TextSize=label1.TextSize+1 و برای منفی هم اون علامت بعلاوه رو بجاش منها بگزارید و این که لیبل یک چیزی هست که ما میخوایم متنش بزرگ کوچیک شه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
e251 12 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ ممنونم... شرمنده من مبتدی هستم و زیاد تاپیک میزنم باز هم تشکر... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
e251 12
سلام دوستان
تاپیکی در این مورد ندیدم.
مجبور شدم تاپیک بزنم چون ممکنه سوال خیلی دیگه از دوستان هم باشه.
دیدین تو بعضی برنامه ها تو صفحه ای که متن ووجود داره بالای صفحه دوتا علامت مثبت و منفی هست که متن رو کوچیک بزرگ میکنن.
کدش رو دوستان و استادان میدونن؟
ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.