nasim 370 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام خدمت اساتید محترم یه سوال داشتم اگه بخوام برنامم مثل بازار یا دیوار شروع بشه باید چیکار کنم همون پیام های آموزشی که میاد منظورم اینه تو انجمن فقط آموزش اودمن یه بار msgbox بود ولی من میخوام اینجوری باشه تکلیف چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ آموزش + سورس پ خ شد تاپیک لطفا در حالت پاسخ ----------------------- اینجا بذار سورسو سجاد جان، تا استفاده کنن بقیه هم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ برای مثال توی Tips_Click کد زیر رو بنویسید File.WriteString(File.DirInternal, "testfaal.txt",".") بعد کد داخلActivity_Create رو تغییر بدید به کد زیر: Activity.LoadLayout("1") If File.Exists(File.DirInternal,"testfaal.txt") Then Else Tips.Initialize("Tips") Tips.setTarget(Button1).setTitle("Button").setDescription("This is a button").build Tips.setDelay(1000) Tips.show State = "Button" End If به همین سادگی آقا یه مشکلی پیش اومده من این سورس رو به تنهایی اجرا میکنم جواب میده میخوام تو برنامم بذارم ارور میده اینم ارورش اولین سوالم اینه که ما این کد ها رو باید توی اکتیوتی جداگونه بنویسیم؟یا اکتیوتی خود اون صفحه دوم اینکه چجوری بنویسیم این آموزش ها رو داد بعدش چجوری خود صفحه رو فعال کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
driliya 10 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سلام لطفا سورس و اموزش رو قرار بدید ما هم استفاده کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سلام لطفا سورس و اموزش رو قرار بدید ما هم استفاده کنیم بنابه دلایلی نمیشه ولی اموزش جدید رو خودم تا پنج شنبه میسازم اینجا بذار سورسو سجاد جان، تا استفاده کنن بقیه هم چشم حتما ------ خیلی هم خوب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۵ سلام من این سورس خودشو ران که میکیرم باز میکنه اما وقتی میبرم تو یه پروژ دیگه استفاده میکنم ارور میده ارورش این وقتی هم که ران میشه کنار برنامه اینو مینوسه کدم که مینویسم تا این جا میرم ارور میده اارور از اینجا شروع میشه Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can oسففnly be accessed from this module. Private Button1 As Button Private CheckBox1 As CheckBox Private EditText1 As EditText Dim Tips As MSShowTipsBuilder Private State As String End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("1") Tips.Initialize("Tips") Tips.setTarget(Button1).setTitle("Button").setDescription("This is a button").build Tips.setDelay(1000) Tips.show لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedgn 30 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ آقا یه مشکلی پیش اومده من این سورس رو به تنهایی اجرا میکنم جواب میده میخوام تو برنامم بذارم ارور میده اینم ارورش اولین سوالم اینه که ما این کد ها رو باید توی اکتیوتی جداگونه بنویسیم؟یا اکتیوتی خود اون صفحهدوم اینکه چجوری بنویسیم این آموزش ها رو داد بعدش چجوری خود صفحه رو فعال کنه؟ شما برنامه رو از روي حالت realise. به روي حالت Debug(rapid)ببريد و در كنار شروع سورس جديد رو مارك دار كنيد تاببينيد مشكل توي كدوم خط از برنامه نويسي شما هستخوشم مياداول صبحي همه دوستان يا خواب تشريف دارن يا مدرسه يا سر كار من تنها بيدارم دارم واستون پست ميزارم :-) ياعلي لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ شما برنامه رو از روي حالت realise. به روي حالت Debug(rapid)ببريد و در كنار شروع سورس جديد رو مارك دار كنيد تاببينيد مشكل توي كدوم خط از برنامه نويسي شما هست خوشم مياداول صبحي همه دوستان يا خواب تشريف دارن يا مدرسه يا سر كار من تنها بيدارم دارم واستون پست ميزارم :-) ياعلي هیچی نمیشه جواب نمیده باز آقا میلاد اگه انلاینین یه نگا بندازین ببینین مشکل من کجاس؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام خدمت شما MSShowTips.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ چیزی که شما میخاید با پنل میشه ساخت (اون کتابخونه show tips هم دقیق مثل تصویر درنمیاد) فقط باید کمی خلاق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام خدمت شما MSShowTips.rar ممنون بابت سورستون این سورسی که گذاشتین فقط با اولین ورود این کارو انجام میده دیگه درسته؟ آخه من هر دفعه اجرا میکنم این کار تکرار میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2 115 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام شما میتونید چند تا تصویر راهنما مانند مثال خودتون تهیه کنید و با کتابخونه AHViewPager توی ی اکتیویتی لود کنید و با لمس هر پنل به راهنمای بعدی برید. و میتونید از طریق شرط بگید که اگه این راهنما توسط کاربر خوانده شد،برای دفعات بعد نمایش نده Dim dir As String =File.DirRootExternal&"/nameposhe If File.Exists(dir,"u2.txt")=False Then StartActivity(rahnam) Activity.Finish Else Activity.LoadLayout("main") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ با یه دستور if و ساخت فایل میشه کاری کرد که دوباره اجرا نشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام شما میتونید چند تا تصویر راهنما مانند مثال خودتون تهیه کنید و با کتابخونه AHViewPager توی ی اکتیویتی لود کنید و با لمس هر پنل به راهنمای بعدی برید. و میتونید از طریق شرط بگید که اگه این راهنما توسط کاربر خوانده شد،برای دفعات بعد نمایش نده Dim dir As String =File.DirRootExternal&"/nameposhe If File.Exists(dir,"u2.txt")=False Then StartActivity(rahnam) Activity.Finish Else Activity.LoadLayout("main") اینی که شما گفتی رو خوب متوجه نشدم نمیشه شرط خوانده شدن توسط کاربر رو واسه سورسی که اپلود شده بذارم؟ یا اگه بشه شما یکم واضحتر توضیح بدین ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2 115 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ شرط خوانده شدن توسط کاربر رو واسه سورسی که اپلود شده بذارم؟ این قسمت رو متوجه نشدم ببینید شما ی فایل با فرمتtxt رو قرار میدید و بعد از طریق کدهایی که قرار دادم به برنامه میگید که اگه این فایل تو پوشه مورد نظر بود که هیچ ولی اگه نبود راهنما رو به کاربر نشون بده.در واقع با اولین ورود کاربر به برنامه راهنما نمایش داده میشه و فایل txt رو می سازه و برای دفعات بعد دیگه نشون نمیده Sub Globals Dim dir As String =File.DirRootExternal&"/nameposhe" End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) File.MakeDir(File.DirRootExternal,"nameposhe") If File.Exists(dir,"u2.txt")=False Then StartActivity(rahnam) Activity.Finish Else Activity.LoadLayout("main") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ با یه دستور if و ساخت فایل میشه کاری کرد که دوباره اجرا نشه این دستور if که میگین چیه دقیقا میشه بنویسین ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ برای مثال توی Tips_Click کد زیر رو بنویسید File.WriteString(File.DirInternal, "testfaal.txt",".") بعد کد داخلActivity_Create رو تغییر بدید به کد زیر: Activity.LoadLayout("1") If File.Exists(File.DirInternal,"testfaal.txt") Then Else Tips.Initialize("Tips") Tips.setTarget(Button1).setTitle("Button").setDescription("This is a button").build Tips.setDelay(1000) Tips.show State = "Button" End If به همین سادگی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedgn 30 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ این دستور if که میگین چیه دقیقا میشه بنویسین ممنون میشم If به اين معني هست كع اگر فلان چيز افاق بيوفته اين كار رو انجام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۵ سلام کسی میتونه راهنمای کنه یا سورس بزاره تا بشه این کار انجام بدیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سلام شما میتونید چند تا تصویر راهنما مانند مثال خودتون تهیه کنید و با کتابخونه AHViewPager توی ی اکتیویتی لود کنید و با لمس هر پنل به راهنمای بعدی برید. و میتونید از طریق شرط بگید که اگه این راهنما توسط کاربر خوانده شد،برای دفعات بعد نمایش نده Dim dir As String =File.DirRootExternal&"/nameposhe If File.Exists(dir,"u2.txt")=False Then StartActivity(rahnam) Activity.Finish Else Activity.LoadLayout("main") یعنی چجوری این کارو انجام بدم که با لمس هر پنل بره اکتیوتی بعدی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nasim 370
سلام خدمت اساتید محترم
یه سوال داشتم اگه بخوام برنامم مثل بازار یا دیوار شروع بشه باید چیکار کنم همون پیام های آموزشی که میاد منظورم اینه
تو انجمن فقط آموزش اودمن یه بار msgbox بود ولی من میخوام اینجوری باشه
تکلیف چیه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
19 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.