siroos12 14 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام. دوستان من برای وصل کردن you wave به بیسیک4 بچ فایل نوشتم اما وصل نشد. اینم کدش. :e \cd E:\Android\android-sdk\platform-tools adb connect 127.0.0.1:5558 pause مشکلش چیه؟؟ راهمناییم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام. دوستان من برای وصل کردن you wave به بیسیک4 بچ فایل نوشتم اما وصل نشد. اینم کدش. :e \cd E:\Android\android-sdk\platform-tools adb connect 127.0.0.1:5558 pause مشکلش چیه؟؟ راهمناییم کنید. راه های زیادی داره از طریق cmd میشه از طریق E:\Android\android-sdk\platform-tools/adb connect 127.0.0.1:5558 ولی باید اول یوویو و سپس بیسیک رو باز کنید و فایل رو اجرا کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ من همین کار رو کردم اما فایده نداشت. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ من همین کار رو کردم اما فایده نداشت. ادرس رو درست وارد کردید؟ ادرس sdk, رو میگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ آدرسش درسته والا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز دیگه نیاز به این دردسر ها نیست این فایل هارو دانلود کن و جایگزین کن http://s6.picofile.com/file/8215688450/you_wave.zip.html D:\sdk\platform-tools لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ همین کار رو کردم اما فایده نداشت. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ همین کار رو کردم اما فایده نداشت. دوست عزیز ما که هرچی میگیم شما میگید فایده نداشت مگه میشه من با همین فایل ها به you wave وصل شدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ بخدا وصل نمیشه نمیدونم چشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز ما که هرچی میگیم شما میگید فایده نداشت مگه میشه من با همین فایل ها به you wave وصل شدم شایان جان استثنا هایی هم هستند دوست عزیز اگر هیچ راهی جواب نداد مجبورید شبیه ساز دیگه رو استفاده کنید و یا فایل apk ساخته شده رو روی گوشی تست و یا بطور دستی در یوویو بفرستید تاپیک داره اسپم بازی میشه رعایت کنید :gol: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ YouWave رو باک کنید و باز نصب کنید بعد مراحل رو انجام بدید اگر نشد از شبیه ساز های دیگه مثل BlueStacks استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ از جنی موشن استفاده کن مشکلی نداره خودش هم به بیسیک وصل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام.
دوستان من برای وصل کردن you wave به بیسیک4 بچ فایل نوشتم اما وصل نشد.
اینم کدش.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.