King of power 11 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخوام با برنامم برنامه x رو فورس کلوز کنم کسی میتونه راهنماییم کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
King of power 11 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ منظورم از فورس کلوز همون توقف اجباری هست مثلا بازار دیگه تنونه کاری کنه مگر اینکه دوباره کاربر وارد بازار بشه نمیتونید کمک کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erfanjuju 27 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ امکان نداره مگر اینکه شبیه سازی کنی فورس کلوز دادن رو ملا یه برنامه لاکر بسازی و وقتی برنامه رو باز کردن , بیاد و یه مسیج باکس نشون بده با عنوان فورس کلوز و اینا . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ راه هایی داره که اکتیویتی برنامه مورد نظر رو ببیندیم. ولی کلا فورس کلوز نمیشه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
King of power 11
سلام دوستان من میخوام با برنامم برنامه x رو فورس کلوز کنم کسی میتونه راهنماییم کنه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.