naser sahami 90 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان این چه اروریه از بعد از ظهریه اذیتم کرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ از کلمه khandan ایراد میگیره اگه اشتباه نکنم توی عکس دیدم ک اسم لایوتتون رو khandan گذاشته بودید اسم لایوت رو استفاده کردید ب اشتباه کد هارو به طور کامل رو در تگ کد قرار بدین لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام شاید از بزرگی و کوچکی حروف ایراد گرفته کلا هر چی هست به khandan ربط داره... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ مگه باید با لایوت یکی نباشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز شاید شما متغییر khandan رو تو اکتیویتی fehrest تعریف نکردی... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ مگه باید با لایوت یکی نباشه؟ دقیق اطلاع ندارم چون تاحالا همچین کاری نکردم اما فکر نمیکنم شما بتونید ۲تا مقدار رو ب ی متغیر اختصاص بدی اسم یکی رو عوض کنید احتمالا مشکل حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ از هر روشی شما بگید رفتم وحتی متغیر خوندن را هم تعریف کردم و اسمش را هم عوض کردم ولی ارور قبلی را میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ از هر روشی شما بگید رفتم وحتی متغیر خوندن را هم تعریف کردم و اسمش را هم عوض کردم ولی ارور قبلی را میده لطفا همه ی کدای اکتیویتیتون رو داخل تگ کد قرار بدید تا بررسی کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ الیاس جان مشکل حل شد باید متغییرخوندن را در Sub Process_Globals جایگذاری میکردم دستت درد نکنه بخاطر پاسخ هات لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
naser sahami 90
سلام دوستان این چه اروریه از بعد از ظهریه اذیتم کرده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.