mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام من میخوام فقط نرم افزار عمودی باشه چی کار کنم مثل کلش که فقط افقی است من برا عمودی چی کار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ این بخش region Activity Attributes کجاست؟ ورژن b4a من 4.30 است region Activity Attributes کجاست؟ عکس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alizadeh79 5 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام من میخوام فقط نرم افزار عمودی باشه چی کار کنم مثل کلش که فقط افقی است من برا عمودی چی کار کنم؟ توی بخش region Activity Attributes SupportedOrientations v رو مساوی portrait قرار بده برای افقی بودن هم مساوی landscape قرارش بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ این بخش region Activity Attributes کجاست؟ ورژن b4a من 4.30 است region Activity Attributes کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedgn 30 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ این بخش region Activity Attributes کجاست؟ ورژن b4a من 4.30 است region Activity Attributes کجاست؟ توي اكتويتي main اول كار زير جايي كه اسم و ورژن برنامه رو مشخص ميكنيم همون جا ميتوني عمودي يا افقي بودن برنامه رو مشخص كني يا علي لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ مرسی واقعا مرسی درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
سلام
من میخوام فقط نرم افزار عمودی باشه چی کار کنم
مثل کلش که فقط افقی است
من برا عمودی چی کار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.