رفتن به مطلب
  • 0

نیاز شدید

narooyimohamad

سوال

سلام دوستان یکی راهنمایم کنه پن نیاز شدید به پول برای گرفتن لب تاب دارم میخواستم بدونم ایا راهی سریع تر برای یاد گیری است

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

سلام دوستان یکی راهنمایم کنه پن نیاز شدید به پول برای گرفتن لب تاب دارم میخواستم بدونم ایا راهی سریع تر برای یاد گیری است

بله اینکه بری پول بدیو سورس کد بخری و با تغییر اندک اونها درامد کسب کنی

لینک ارسال

بله اینکه بری پول بدیو سورس کد بخری و با تغییر اندک اونها درامد کسب کنی

من نمی تونم مطلب بفرسم برای همین انجا می پرسم من می خوام یک گالری بسام که در هر صفحه یک عکس نشون بده و با کشیدن صفحه به چپ یا راست بره عکس بعدی لطفا کمکم کنید

لینک ارسال

سلام

از اونایی که یه شبه پولدار شدن بپرس

لینک ارسال

طرز فکر شما کاملا اشتباه هست متاسفانه شما برنامه نویسی رو فقط در پول می بینید و فقط به دنبال کسب درامد هستید !!!!

شاید شما بگید مگه چیکار میکنم؟ خب میخوام پول در بیارم !!! شما تا اینجا هیچ اشتباهی مرتکب نشدید ولی وقتی میخواهید راه چند ماهه یا چندساله رو چند هفته ای برید

اشتباه میکنید !!!

میاید و میگید خب یه کتاب میسازم بعدش کتاب بعدی ... انقدر میسازم تا پولدار بشم !!!!

کتاب مثال بود ولی کلا میگم برنامه نویسی فقط پول نیست متاسفانه یه سری افراد اومدند با این طرز تفکر خودشون بازار و سایر مارکت های دیگر رو اشباع کردند!!!

اعتماد کاربر صلب شده است!!!

شما به نظرم اول اضول برنامه نویسی رو یاد بگیر !!! برنامه بساز ولی نه برای پول برای رفع اشکال و بعد که فهمیدی چی به چیه شروع به کار کن

حالا تصمیم باشماست میدونم که میگید این یارو رو ببین چی میگه ! ؟؟ ولی بعدا به حرف من و این دوستای گلم میرسی

راه دیگه هم هست اونم برنامه سازها هستند که زیادند و اصلا خوب نیستند صرفا جهت اطلاع

برنامه نویسی چیزی نیست که بشه دوپینگ کرد باید تلاش کنی !!! برادر عزیز من کیه که دلش نخواد پول در نیاره!!!

همه میخواند ولی اگه من بیام یه کتاب یکی دیگه یه گالری یکی دیگه یه کتاب دیگه بسازه به نظرتون کلا چقدر پول در میاره؟

تصمیم با شماست

موفق باشید دوستان

برنامه نویسی رو در پـــــــــــــــــــول نبینید در عـــــــلاقــــه ببینید

همون طور که با عشق پول و شهرت میاد با علاقه هم پول میاد

لینک ارسال

طرز فکر شما کاملا اشتباه هست متاسفانه شما برنامه نویسی رو فقط در پول می بینید و فقط به دنبال کسب درامد هستید !!!!

شاید شما بگید مگه چیکار میکنم؟ خب میخوام پول در بیارم !!! شما تا اینجا هیچ اشتباهی مرتکب نشدید ولی وقتی میخواهید راه چند ماهه یا چندساله رو چند هفته ای برید

اشتباه میکنید !!!

میاید و میگید خب یه کتاب میسازم بعدش کتاب بعدی ... انقدر میسازم تا پولدار بشم !!!!

کتاب مثال بود ولی کلا میگم برنامه نویسی فقط پول نیست متاسفانه یه سری افراد اومدند با این طرز تفکر خودشون بازار و سایر مارکت های دیگر رو اشباع کردند!!!

اعتماد کاربر صلب شده است!!!

شما به نظرم اول اضول برنامه نویسی رو یاد بگیر !!! برنامه بساز ولی نه برای پول برای رفع اشکال و بعد که فهمیدی چی به چیه شروع به کار کن

حالا تصمیم باشماست میدونم که میگید این یارو رو ببین چی میگه ! ؟؟ ولی بعدا به حرف من و این دوستای گلم میرسی

راه دیگه هم هست اونم برنامه سازها هستند که زیادند و اصلا خوب نیستند صرفا جهت اطلاع

برنامه نویسی چیزی نیست که بشه دوپینگ کرد باید تلاش کنی !!! برادر عزیز من کیه که دلش نخواد پول در نیاره!!!

همه میخواند ولی اگه من بیام یه کتاب یکی دیگه یه گالری یکی دیگه یه کتاب دیگه بسازه به نظرتون کلا چقدر پول در میاره؟

تصمیم با شماست

موفق باشید دوستان

برنامه نویسی رو در پـــــــــــــــــــول نبینید در عـــــــلاقــــه ببینید

همون طور که با عشق پول و شهرت میاد با علاقه هم پول میاد

افرین :ok:

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...