amirjun32 105 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ من توی لیست ویووم مقدارهای دارم به این صورت مثلا نام: علی ----------------------- تلفن:5454 ----------------------- ادرس:رقرثق ----------------------- نام: رضا ----------------------- تلفن:67567 ----------------------- ادرس:بیرجند ----------------------- نام: مهدی ----------------------- تلفن:8798 ----------------------- ادرس:گرگان ----------------------- خاستم ببینم چطوری میشه اینارو از هم تفکیک کرد؟چون من میخام از مولتی پنل استفاده کنم،که ادرس و تلفن و نامهر فردی ،توی یک پنل باشه. امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ خب شما برای این کار از مولتی پنل استفاده کنید و برای هر فیلد یه لیبل بزارید تو پنل توضیحات بیشتر در: آموزش تصویری ساخت و خواندن اطلاعات دیتابیس با Multi Panel استفاده از Tag و Sender در Multi Panel در ضمن عنوان تاپیک رو هم عوض کنید اصلا با سوال همخوانی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirjun32 105
من توی لیست ویووم مقدارهای دارم به این صورت
مثلا
نام: علی
-----------------------
تلفن:5454
-----------------------
ادرس:رقرثق
-----------------------
نام: رضا
-----------------------
تلفن:67567
-----------------------
ادرس:بیرجند
-----------------------
نام: مهدی
-----------------------
تلفن:8798
-----------------------
ادرس:گرگان
-----------------------
خاستم ببینم چطوری میشه اینارو از هم تفکیک کرد؟چون من میخام از مولتی پنل استفاده کنم،که ادرس و تلفن و نامهر فردی ،توی یک پنل باشه.
امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.