e251 12 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان در مورد مولتی پنل خیلی سرچ کردم اما به جوابم نرسیدم اگه تاپیک تکراریه لطفا حذفش کنید... من یه برنامه دارم 15 تا مطلب داره که برای هرکدوم از مطالب یه اکتیویتی ساختم... همه ی مطالبو هم میخوام در یه بک گراند اجرا بشن ینی یه اکتیویتی برای همه ی مطالب حجم برنامه شده 16 مگ واقعا خیلی زیاد شده با اینکه نه عکس دارم و نه فیلم میخواستم اکتیویتی هامو کم کنم شنیدم با مولتی پنل میشه میشه یه نمونه کدشو بنویسید؟ ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ 2 مورد آموزش تصویری برای مولتی پنل هست و چندین مورد نمونه سورس و بیش از 10 تاپیک برای مولتی پنل نمیدونم دقیقا شما چی سرچ کردید که میگید به نتیجه نرسیدید منظور از 15 مطلب همون سر فصله یا نه ؟ اگر سر فصله که آموزش تصویری فصل بندی تو انجمن موجوده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
e251 12 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ این یه عکس از محیط برنامه میخوام رو هر کدوم از این گزینه ها کلیک بکنم یه نوع صفحه باز بشه ولی متناشون فرق کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ شما باید برا هر کدومش یه مقدار دهی کنی که مثلا اگر مقدار برابر 1 بود مثلا مقدمه رو نشون بده و ال آخر این آموزش ببین مطمئنا کارت را میوفته آموزش فصل بندی کتاب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
e251 12 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ دوستان مشکل من حل نشد.اون آموزش با دیتا بیس هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ با توجه به عکسی که گذاشتید حدس میزنم که مثلا صفحه اول دارید چندین تا موضوعه بعد صفحه بعد و الی آخر همون فصل بندی به کارتون میاد + آموزش تصویری ساخت و خواندن اطلاعات دیتابیس با Multi Panel استفاده از Tag و Sender در Multi Panel لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
e251 12
سلام دوستان در مورد مولتی پنل خیلی سرچ کردم اما به جوابم نرسیدم
اگه تاپیک تکراریه لطفا حذفش کنید...
من یه برنامه دارم 15 تا مطلب داره که برای هرکدوم از مطالب یه اکتیویتی ساختم...
همه ی مطالبو هم میخوام در یه بک گراند اجرا بشن ینی یه اکتیویتی برای همه ی مطالب
حجم برنامه شده 16 مگ
واقعا خیلی زیاد شده با اینکه نه عکس دارم و نه فیلم
میخواستم اکتیویتی هامو کم کنم شنیدم با مولتی پنل میشه
میشه یه نمونه کدشو بنویسید؟
ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.