alizadeh79 5 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام ببخشید من می خوام برای برنامم یک گالری بسازم که هر عکس در یک صفحه باشند (full screen) و با کشین صفحه به چپ یا راست برروی عکس بعدی برود مانند گالری خود موبایل با هوریزونال اسکرول ویو ساختم بد میشه اگه ممکنه کمکم کنید و یا ح اقل یه راهنمایی کوچیک بکنید که من با چه چیزی باید بسازمش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alizadeh79 5 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ هییییییییییییی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام تعداد پستاتونم کم نیست بگیم قوانین رو نمیدونید!!! اسپم ندید دوست عزیز تا اخطار نگیرید از مدیران، این بارو چشم پوشی میکنم میتونید از ahView Pager استفاده کنید http://answercenter.ir/topic/7838-آموزش-تصویری-کار-با-ahviewpager/ یه تست کنید، ممکنه به دردتون بخوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.