majid08 266 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام من در بنامه 1 ادیت تکست و یه لیبل دارم و یه باتن میخام کاربر هرچی تو ادیت تکست نوشت تبدیل بشه به کاراکتر هایی که من میخام مثلا اگر نوشت G تبدیل بشه به a= یا نوشت j2 بشه g*2 این یه مثال بود در کل من میخام ایدی گوشی رو بگیرم(مثلا همین Gایدی گوشی هست) و تبدیل کنم به کدی که دوست دارم متشکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ Edittext1.text = Edittext1.Text.Replace("a" , "♥") الان گفتیم ، هرجا که در ادیت تکست a بود ؛ a رو تبدیل کن به سلام داداش من میخام ای دی اندروید رو بگیرم تبدیل کنم به یه سری کاراکتر که خودم میخام sertext.Text=ser.GetSettings("android_id") اینجا ایدی رو گرفتم خب حالا میخام تبدیلش کنم و تو یه لیبل نمایش بدم چیکار کنم اونی که نوشتی میاد یکی رو تبدیل میکنه من میخام همش رو تبدیل کنه به یه سری کاراکتر دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ Edittext1.text = Edittext1.Text.Replace("a" , "♥") الان گفتیم ، هرجا که در ادیت تکست a بود ؛ a رو تبدیل کن به لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
من در بنامه 1 ادیت تکست و یه لیبل دارم و یه باتن
میخام کاربر هرچی تو ادیت تکست نوشت تبدیل بشه به کاراکتر هایی که من میخام
مثلا اگر نوشت G تبدیل بشه به a=
یا نوشت j2 بشه g*2
این یه مثال بود در کل من میخام ایدی گوشی رو بگیرم(مثلا همین Gایدی گوشی هست) و تبدیل کنم به کدی که دوست دارم
متشکرم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.