alitabriz 31 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام خدمت تمامی استادان عزیز . امروز رفتم سایت عدد و دیدم اونجا تبلیغات جدید تمام صفحه عدد ! ولی اموزشی که داخل سایت عدد قرار داده بود برای اکلیپس یا همون جاوا بود . میخواستم بدونم چه زمانی این اموزش برای بیسیک 4 اندروید داخل سایت قرار خواهد گرفت ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alitabriz 31 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ عدد خود بیسیک رو خیلی وقت بعد گذاشت یا پرداخت درون برنامه ای بازار رو هنوزم ک هنوزه خود بازار نگذاشته پس اونا کلا به بیسیک اهمیت نمیدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ هروقت برا بیسیک گذاشتن خبرشو اینجا میزارن http://blog.adad.ir/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SmartSoft 13 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ بیسیک فور اندروید امکان اینلاین جاوا دارد ، دوستانی که جاوا بلد باشند می توانند در بیسیک اعمال کنند و مثال را در اینجا بگذارند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام خدمت تمامی استادان عزیز . امروز رفتم سایت عدد و دیدم اونجا تبلیغات جدید تمام صفحه عدد ! ولی اموزشی که داخل سایت عدد قرار داده بود برای اکلیپس یا همون جاوا بود . میخواستم بدونم چه زمانی این اموزش برای بیسیک 4 اندروید داخل سایت قرار خواهد گرفت ؟ به نظرت نباید این سوال رو از عدد میپرسیدی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alitabriz 31
سلام خدمت تمامی استادان عزیز .
امروز رفتم سایت عدد و دیدم اونجا تبلیغات جدید تمام صفحه عدد ! ولی اموزشی که داخل سایت عدد قرار داده بود برای اکلیپس یا همون جاوا بود .
میخواستم بدونم چه زمانی این اموزش برای بیسیک 4 اندروید داخل سایت قرار خواهد گرفت ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.