alitabriz 31 ارسال شده در 6 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2015 سلام خدمت تمامی استادان عزیز . امروز رفتم سایت عدد و دیدم اونجا تبلیغات جدید تمام صفحه عدد ! ولی اموزشی که داخل سایت عدد قرار داده بود برای اکلیپس یا همون جاوا بود . میخواستم بدونم چه زمانی این اموزش برای بیسیک 4 اندروید داخل سایت قرار خواهد گرفت ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alitabriz 31 ارسال شده در 6 دی، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2015 عدد خود بیسیک رو خیلی وقت بعد گذاشت یا پرداخت درون برنامه ای بازار رو هنوزم ک هنوزه خود بازار نگذاشته پس اونا کلا به بیسیک اهمیت نمیدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 7 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2015 هروقت برا بیسیک گذاشتن خبرشو اینجا میزارن http://blog.adad.ir/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SmartSoft 13 ارسال شده در 7 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2015 بیسیک فور اندروید امکان اینلاین جاوا دارد ، دوستانی که جاوا بلد باشند می توانند در بیسیک اعمال کنند و مثال را در اینجا بگذارند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 6 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2015 سلام خدمت تمامی استادان عزیز . امروز رفتم سایت عدد و دیدم اونجا تبلیغات جدید تمام صفحه عدد ! ولی اموزشی که داخل سایت عدد قرار داده بود برای اکلیپس یا همون جاوا بود . میخواستم بدونم چه زمانی این اموزش برای بیسیک 4 اندروید داخل سایت قرار خواهد گرفت ؟ به نظرت نباید این سوال رو از عدد میپرسیدی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alitabriz 31
سلام خدمت تمامی استادان عزیز .
امروز رفتم سایت عدد و دیدم اونجا تبلیغات جدید تمام صفحه عدد ! ولی اموزشی که داخل سایت عدد قرار داده بود برای اکلیپس یا همون جاوا بود .
میخواستم بدونم چه زمانی این اموزش برای بیسیک 4 اندروید داخل سایت قرار خواهد گرفت ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.