hamedgn 30 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان يه سوال داشتم ميخاستم ببينم ايا بيسيك محدوديتي براي نوشتن تعداد خط كد در يك اكتيويتي رو داره يا نه? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان يه سوال داشتم ميخاستم ببينم ايا بيسيك محدوديتي براي نوشتن تعداد خط كد در يك اكتيويتي رو داره يا نه? نه نداره برادر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام لطف کنید در تاپیک زدن دقت کنید موضوع تاپیک مناسب نیست فکر نمیکنم محدودیتی داشته باشه بنده خودم تا حدودا 1200خط نوشتم و مشکلی نداشته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedgn 30 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام لطف کنید در تاپیک زدن دقت کنید موضوع تاپیک مناسب نیست فکر نمیکنم محدودیتی داشته باشه بنده خودم تا حدودا 1200خط نوشتم و مشکلی نداشته باشه چشم ولي من كارمبا 1200 خط راه نمي اوفته نه حد اقل 10000 خط لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ باشه چشم ولي من كارمبا 1200 خط راه نمي اوفته نه حد اقل 10000 خط گمون نمیکنم مشکلی پیش بیاد فقط شما مثلا هر 1000 خط کدی ک تموم میکنید ی بار پروژه رو مجددا سیو کنید ک خدایی نکرده اگر مشکلی پیش اومد و پروژه بسته شد زحماتتون حدر نره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hamedgn 30
سلام دوستان
يه سوال داشتم ميخاستم ببينم ايا بيسيك محدوديتي براي نوشتن تعداد خط كد در يك اكتيويتي رو داره يا نه?
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.