V4hid مهمان ارسال شده در 4 آذر، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2014 با سلام خوب یه آموزش به درد بخور دیگه تو ابن روش ساده یاد میگیرین که چطور فونت ابزار هاتون رو تغییر بدین واسه شروع یه ادیت تکست لازم داریم که از محل دیزاین اونو اضافه میکنیم و یه دکمه واسه اعمال تغییرات یه typeface هم لازم داریم پس: Sub Globals Private Button1 As Button Dim st As Typeface Private EditText1 As EditText End Sub حالا یه فونت لازم داریم باید فونت هاتون رو داخل پوشه file در محل سیو پروژه دخیره کنید اینم کد تغیر فونت: Sub Button1_Click st = Typeface.LoadFromAssets("rr.ttf") EditText1.Typeface = st End Sub موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser1 10 ارسال شده در 19 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 2014 آقا خدا هر چی می خوای بت بده. خیلی دنبال این می گشتم. واقعا دسستون درد نکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 آقا خدا هر چی می خوای بت بده. خیلی دنبال این می گشتم. واقعا دسستون درد نکنه. باسلام خیلی ممنون ولی چه جوری میشه با یک خط فونت همه ی برنامه رو ( فونت همه ی ویو ها ) رو عوض کرد چون من تو برنامم باتون زیاد دارم میخوام همشون فونتشون یکی باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 میشه همه فونت فیس هارو برابر یه فونت قرار داد ولی تا جای که یادمه با یه خط نمیشه البته میشه کتابخونه براش درست کرد کاری خاصی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,777 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 برای مثال با این یه خط کد میتونین فونت همه ی لیبل های اکتیویتی رو تغییر بدین : For Each v As Label In Activity.GetAllViewsRecursive v.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("aa.ttf") Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 4 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2015 دوستان بنظرتون چطور میشه به بعضی ابزارها که خاصیت فونت ندارن این قابلیت رو اضافه کرد؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 11 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2015 برای مثال با این یه خط کد میتونین فونت همه ی لیبل های اکتیویتی رو تغییر بدین : For Each v As Label In Activity.GetAllViewsRecursive v.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("aa.ttf") Next من دقیقاً همین کار رو میکنم ولی خطای زیر رو میده ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 11 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2015 من دقیقاً همین کار رو میکنم ولی خطای زیر رو میده ... سلام این کدو تست کنید For Each V As View In Activity.GetAllViewsRecursive If V Is EditText Then Dim elyas As EditText = V elyas.TypeFace = TypeFace.LoadFromAssets("font.TTF") Next End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jmfnima 7 ارسال شده در 26 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2015 با سلام به همه دوستان اگه میشه روش تغییر فونت spinner رو بزارین . اگه میتونید ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.