V4hid مهمان ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام خوب یه آموزش به درد بخور دیگه تو ابن روش ساده یاد میگیرین که چطور فونت ابزار هاتون رو تغییر بدین واسه شروع یه ادیت تکست لازم داریم که از محل دیزاین اونو اضافه میکنیم و یه دکمه واسه اعمال تغییرات یه typeface هم لازم داریم پس: Sub Globals Private Button1 As Button Dim st As Typeface Private EditText1 As EditText End Sub حالا یه فونت لازم داریم باید فونت هاتون رو داخل پوشه file در محل سیو پروژه دخیره کنید اینم کد تغیر فونت: Sub Button1_Click st = Typeface.LoadFromAssets("rr.ttf") EditText1.Typeface = st End Sub موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser1 10 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ آقا خدا هر چی می خوای بت بده. خیلی دنبال این می گشتم. واقعا دسستون درد نکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ آقا خدا هر چی می خوای بت بده. خیلی دنبال این می گشتم. واقعا دسستون درد نکنه. باسلام خیلی ممنون ولی چه جوری میشه با یک خط فونت همه ی برنامه رو ( فونت همه ی ویو ها ) رو عوض کرد چون من تو برنامم باتون زیاد دارم میخوام همشون فونتشون یکی باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ میشه همه فونت فیس هارو برابر یه فونت قرار داد ولی تا جای که یادمه با یه خط نمیشه البته میشه کتابخونه براش درست کرد کاری خاصی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ برای مثال با این یه خط کد میتونین فونت همه ی لیبل های اکتیویتی رو تغییر بدین : For Each v As Label In Activity.GetAllViewsRecursive v.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("aa.ttf") Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان بنظرتون چطور میشه به بعضی ابزارها که خاصیت فونت ندارن این قابلیت رو اضافه کرد؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ برای مثال با این یه خط کد میتونین فونت همه ی لیبل های اکتیویتی رو تغییر بدین : For Each v As Label In Activity.GetAllViewsRecursive v.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("aa.ttf") Next من دقیقاً همین کار رو میکنم ولی خطای زیر رو میده ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ من دقیقاً همین کار رو میکنم ولی خطای زیر رو میده ... سلام این کدو تست کنید For Each V As View In Activity.GetAllViewsRecursive If V Is EditText Then Dim elyas As EditText = V elyas.TypeFace = TypeFace.LoadFromAssets("font.TTF") Next End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jmfnima 7 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ با سلام به همه دوستان اگه میشه روش تغییر فونت spinner رو بزارین . اگه میتونید ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.