mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یک نرم افزار درست کردم میخوام وقتی یک عدد تو edit text نوشت تو لیبل یک هم بره باید چه کدی بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سلام در ساب ی دکمه بنویسید Label1.Text = EditText1.Text این میاد متن لیبل 1 رو برابر با متن ادیت تکست 1 میکنه میتونید از TextChanged هم استفاده کنید : Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String) Label1.Text = NeW End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سلام من یک صلوات شمار درست کردم عدد edit text1 داخل لیبل رفت من سه تا دکمه درست کردم یکی بعدی یکی قبلی و یکی صفر شدن وقتی روی بعدی بزنه یکی اضافه میهشه وقتی روی قبلی بزنه یکی کم میشه وقتی روی صف ر میزنه عدد صفذ میشه وقتی در ادیت تگس عدد نوشت بره تو لیبل اما وقتی بعدی رو میزنم از 0 شروع میکنه من چه کدی بهش بدم که از آن عددی که رفته تو لیبل بش یک دانه اضافه شه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
سلام دوستان من یک نرم افزار درست کردم میخوام وقتی یک عدد تو edit text نوشت تو لیبل یک هم بره باید چه کدی بدم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.