AmirHo3ein47 24 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سلام به دوستان ببخشید من داشتم طبق این آموزش ویدیویی قرار دان عکس در دیتابیس آقای Mahdi HD یه برنامه می ساختم که با این ارور مواجه شدم : دوستان اگه ممکنه کمک کنید خیلی بهش احتیاج داریم ، در ضمن دقیقا طبق آموزش انجام دادم نه توکدنویسی نه تو دیتابیس مشکلی نمی بینم . با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سلام به دوستان ببخشید من داشتم طبق این آموزش ویدیویی قرار دان عکس در دیتابیس آقای Mahdi HD یه برنامه می ساختم که با این ارور مواجه شدم : Problem.png دوستان اگه ممکنه کمک کنید خیلی بهش احتیاج داریم ، در ضمن دقیقا طبق آموزش انجام دادم نه توکدنویسی نه تو دیتابیس مشکلی نمی بینم . با تشکر حد اقل اون تکه کد مربوط به دیتابیس،و عکس خانه های محدود 50 دیتابیست رو میذاشتی تابتونیم کمک کنیم.اینجوری که ما از کجا بفهمیم کجای کدت مشکل داره.اگه خاستی بفرست خصوصی تا واست حلش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmirHo3ein47 24 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ ببخشید نمی تونم خصوصی بدم ، اینم عکس از کد ؛ ببینید دقیقا مثه خودشه لطفا کمک کنید . البته فک کنم یه مشکلی تو دیتابیس هست ولی دقیق نمی دونم چیه . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AmirHo3ein47 24
سلام به دوستان
ببخشید من داشتم طبق این آموزش ویدیویی قرار دان عکس در دیتابیس آقای Mahdi HD یه برنامه می ساختم که با این ارور مواجه شدم :
دوستان اگه ممکنه کمک کنید خیلی بهش احتیاج داریم ، در ضمن دقیقا طبق آموزش انجام دادم نه توکدنویسی نه تو دیتابیس مشکلی نمی بینم .
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.