ashabehr 10 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سلام به همه ی همکاران ودوستان عزیزم... من دارم یک پروژه ای مینویسم و الان ب مشکل خوردم... میخوام تو برنامم قابلیتی ایجاد کنم که با کلیک روی باتن، فیلمی که تو asset به برنامم دادم رو توی مدیاپلیر خود گوشی باز کنه.... لطفا هر کسی آموزشی یا سورسی داره کمکم کنه... خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ درود این سمپل خدمت شما http://s3.picofile.com/file/8215997442/Play_Video_Basic4Android_ORG.zip.html موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ashabehr 10 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز، این سورس تو خود برنامه نوشن میده...میخوام تو مدیاپلیر گوشی اجرا شه... لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سلام Dim vw As VideoView vw.LoadVideo(File.DirRootExternal & "/پوشه ذاکر",zaker.mp4) vw.Play لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ashabehr 10 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ برای این "/پوشه ذاکر" یک مثال بگو لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ashabehr 10
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.