omid1377 44 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان بنده بلدم وقتی با لیست ویو برنامه میسازم چطوری محدودش کنم ولی با پنل رو بلد نیستم لطفا بگید تو پنل هم باتن هست اینم رویدادش: Sub btn1_Click Dim adres As Button adres = Sender actDownload.url = adres.tag StartActivity(esmact) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omid1377 44 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ ممنون از پاسخ ولی ارور میده می گم از باتن استفاده می کنم لطفا بالا رو نگاه کن و براساس اون کدها بگو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سلام کامل کدهای اکتیویتی کریت رو هم میذاشتی ببینیم از دیتا بیس استفاده کردی یانه ؛اگه استفاده کردی تو اکتیویت کریت مثلا اینطوری محدودش میکنی: cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 where id Between 0 AND 46") بعدشم سرچ کنی پیدا میکنی درباره اینن موضوعات زیاد بحث شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omid1377 44 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ بله از دیتابیس استفاده کردم خودم وقتی با لیست ویو کار میکنم هنچین کدی میزارم Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) If Value < 5 Then StartActivity("matnha") meghdar = Value Else If File.Exists(File.DirInternal,"buyfullversion.txt") = True Then StartActivity("matnha") meghdar = Value Else ToastMessageShow("لطفا برنامه را ارتقا دهید. ",True) startbuy End If End If End Sub اما من الان تو برنامه مم از باتن و پنل استفاده شده و سورس همون سورسی یه که تو فروشگاه است پخش انلاین ویدیو... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omid1377 44 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ up لطفا جواب بدین حیاتیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ebham 232 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ توی گلوبال Dim pager As String Sub Panel1_Click Dim pnsender As Panel pnsender=Sender pager=pnsender.Tag Log(pager) If (pager<5) OR (pager=5) Then StartActivity(mataleb) Activity.Finish Else If pager>5 Then If File.Exists(File.DirInternal,"gold") Then StartActivity(mataleb) Activity.Finish Else ToastMessageShow("لطفا برنامه را به نسخه طلایی ارتقا دهید . با تشکر",True) End If End If End Sub کد بالا مولتی پنل رو به 5 تای اول محدود میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
omid1377 44
سلام دوستان
بنده بلدم وقتی با لیست ویو برنامه میسازم چطوری محدودش کنم ولی با پنل رو بلد نیستم لطفا بگید
تو پنل هم باتن هست اینم رویدادش:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.