Ṃя ṀồԊαϻϻәƊ Ҭυяӄ 6 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان عزیز دوستان یه مشکل در مورد run گرفتن در سورس ماشین حساب حرفه ای shayan . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ با سلام و خسته نباشید دقیقا همین مشکل برای من پیش اومد ولی مشکل حل نشد مجبور شدم ویندوز عوض کردم که درست شد http://answercenter.ir/topic/7341-ارور-در-هنگام-اجرای-برنامه-اولین-بار-اینجوری-شده/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان عزیز دوستان یه مشکل در مورد run گرفتن در سورس ماشین حساب حرفه ای shayan . اگه بیسکت سالمه،کدهاتوی توی برنامه جدید بریز و ران بگیر،احتمال 99 درصد حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ منم همین مشکل برام پیش اومده کسی نمیدونه مشکل چطور حل میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ نسخه api اتون چنده؟ توی همه ی سورس ها این اتفاق میفته؟ احتمالا نسخه apiاتون رو تغییر بدید درست میشه ، یه api جدید دانلود کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ نسخه api اتون چنده؟ توی همه ی سورس ها این اتفاق میفته؟ احتمالا نسخه apiاتون رو تغییر بدید درست میشه ، یه api جدید دانلود کنید. android-20 الان هم apn8رو دانلود میکنم بنظتون رفع میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سلام من مشکل رو فهمیدم این پیغام ایکون میده در قسمت project توی منیفس ادیتور خط دهم SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") رو پاک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Ṃя ṀồԊαϻϻәƊ Ҭυяӄ 6
سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان یه مشکل در مورد run گرفتن در سورس ماشین حساب حرفه ای shayan .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.