amirbeigi 192 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ آقا من میخوام ست اسکرول کنم ولی این ارور رو میده an error has occurred in sub matlab activity create java lang leggalstateException : The Specifieldchild Already Has A parent.You Must call removeView()on the childs parents first . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ لیبل رو دستی اضافه کن نه از توی دیزاینر dim lbl as label lbl.initialize("") متن رو میریزی توی لیبل بعد هم از SetScroll استفاده میکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ لیبل رو دستی اضافه کن نه از توی دیزاینر dim lbl as label lbl.initialize("") متن رو میریزی توی لیبل بعد هم از SetScroll استفاده میکنی یه سوال داشتم ... من میخوام اینو توی محیط کد نویسی بنویسم Label2.SetLeftAndRight(0,100%x) Label2.SetTopAndBottom(7%y,100%y) چجوری اینکارو بکنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ این کارو برای کتابخونه های دیگه باید انجام بدی، ام برای کتابخونه فراخوانی نه و خودش میاد و لیبل رو کاملا با اسکرول ویو فیت میکنه، کافیه یه لیبل تعریف و اینیایشیالایز کنی و متنتو بهش بدی و بدیش به farakhani اما در کل برای اطلاعات خودت activity.addview(label2,0,7%y,100%x,100%y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ این کارو برای کتابخونه های دیگه باید انجام بدی، ام برای کتابخونه فراخوانی نه و خودش میاد و لیبل رو کاملا با اسکرول ویو فیت میکنه، کافیه یه لیبل تعریف و اینیایشیالایز کنی و متنتو بهش بدی و بدیش به farakhani اما در کل برای اطلاعات خودت activity.addview(label2,0,7%y,100%x,100%y) بازم ارور میده ... همون ارور قبلی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ کل کداتو بذار، یا سورستو قرار بده یه دیباگم بگیر ببین به چه خطی گیر میده!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ کل کداتو بذار، یا سورستو قرار بده یه دیباگم بگیر ببین به چه خطی گیر میده!!! به خط Db.SetScroll(label2,ScrollView1) گیر میده ... #Region Activity Attributes #FullScreen: true #IncludeTitle: false #End Region Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim Db As Farakhani Private ImageView1 As ImageView Private Label1 As Label Dim s1 As String Dim s2 As String Dim IDT As Int Dim label2 As Label Private ScrollView1 As ScrollView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("matlab") label2.initialize("") Activity.addview(label2,0,7%y,100%x,100%y)k IDT = MenuONv.TextId Db.initialize("telebot.db","tbl",True) Label1.TextColor = Colors.Black label2.TextColor = Colors.Black s1 = Db.FarakhaniString("ID",IDT,"Title") Db.FarakhaniMatn("ID",IDT,label2,"SMS") Db.SetScroll(label2,ScrollView1) Label1.Text = s1 End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub ImageView1_Click StartActivity(MenuONv) Activity.Finish End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ Activity.addview(label2,0,7%y,100%x,100%y)k 1 - k چیه اینجا؟ 2 - گفتم که کلا ننویس اینو برادر من، ین کارو برای کتابخونه های دیگه باید انجام بدی، ام برای کتابخونه فراخوانی نه و خودش میاد و لیبل رو کاملا با اسکرول ویو فیت میکنه، کافیه یه لیبل تعریف و اینیایشیالایز کنی و متنتو بهش بدی و بدیش به farakhani لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ Activity.addview(label2,0,7%y,100%x,100%y)k 1 - k چیه اینجا؟ 2 - گفتم که کلا ننویس اینو برادر من، آها شرمنده من اشتباه خوندم درست شد ولی اسکرول نمیشه ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirbeigi 192
آقا من میخوام ست اسکرول کنم ولی این ارور رو میده
an error has occurred in
sub matlab activity create
java lang leggalstateException : The Specifield
child Already Has A parent.You Must call
removeView()on the childs parents first .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.