iamm7spy 4 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ با عرض سلام ببخشید یه سورس پلیر میخوام که بشه چند تا mp3 رو بزارم داخلش و بخونه برای ماه محرم میخوام 1- سورس 2- چطوری میتونم فایل های صوتی رو اد کنم تو برنامه نمیدونم چطوری با چه کدی یک طور توضیح بدین من متوجه بشم مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سلام والا هر چی این کد رو مینویسم کلا ارتباط پیدا نمیکنه بعد باید روی کلیک باتون بنویسم همین کار رو میکنم اصلا کد رو نمیخونه میشه یه کد برام بنویسی بزاری دانلود کنم تا یاد بگیرم بفرمایید اهنگشو هم واستون ی سپهر خلصه گذاشتم http://s5.picofile.com/file/8216212676/Media_Player_For_imm7spy.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iamm7spy 4 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سلام والا هر چی این کد رو مینویسم کلا ارتباط پیدا نمیکنه بعد باید روی کلیک باتون بنویسم همین کار رو میکنم اصلا کد رو نمیخونه میشه یه کد برام بنویسی بزاری دانلود کنم تا یاد بگیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ درووود مدیا پلیر ک دیگه سورس نمیخواد واسه پخش اهنگ در برنامه هم از مدیا پلیر استفاده کنید مشابه کد زیر : Dim mp As MediaPlayer ("")mp.Initialize2 mp.Load(File.DirAssets , "esme ahang.mp3") mp.play فقط دقت داشته باشید ک فایل موزیک رو از داخل بیسیک ادد کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iamm7spy 4 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ از کدام قسمت فایل رو ادد کنم ببخشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ از کدام قسمت فایل رو ادد کنم ببخشید از منوی پایین (Files ) Files رو انتخاب کنید سپس Add Files رو بزنید و موزیکو از داخل هاردتون ادد کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iamm7spy 4 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ مرسی داداش من تازه کارم میشه بگین برنامه نویسیش رو در کدام قسمت های برنامه مینویسید خط اول در golbale خط دوم در کجا و بگین باید از دیزاینگر یه main سیو کنم یا نیاز نیست بعد بقیه خط ها را یه اشهره بکنین ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ Dim mp As MediaPlayer کد بالا رو در قسمت Sub Globals بنویسید بقیه کدو داخل رویداد کلیک دکمه یا عکس مورد نظر بنویسید منظورم از دکمه مورد نظر دکمه پخش اهنگتون هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ تا یه هفته هم آقا الیاس بگه اینجا این جار بکن و... شما خوب متوجه نمیشید که چی به چی لطفا آموزش های مبتدی دانلود و خوب نگاه کنید تا مفاهیم کدنویسی رو متوجه بشی همین طور از آموزش های متنی وتصویری آموزش های گام به گام برای مبتدی ها البته آموزش ها رو از آخر به اول نگاه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iamm7spy 4 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ من خوندم اینا را فقط اینجا کمکم کنین تا اینا بسازم این برای دکمه Sub one_Click (mp.Initialize2("main") اینجا که قرمز کردم چی باید بنویسم اسم لایوت همون مین را یا چیز دیگه ایی mp.Load(File.DirAssets,"as.mp3") mp.Play ببین درسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ ("")mp.Initialize2 همین کد بالارو بنویسید "" بذارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ درووود مدیا پلیر ک دیگه سورس نمیخواد واسه پخش اهنگ در برنامه هم از مدیا پلیر استفاده کنید مشابه کد زیر : Dim mp As MediaPlayer ("")mp.Initialize2 mp.Load(File.DirAssets , "esme ahang.mp3") mp.play فقط دقت داشته باشید ک فایل موزیک رو از داخل بیسیک ادد کنید داداش ببخشید میشه یه تابعی نوشت که مدام تکرار بشه آهنگ تا زمانی که stop رو بزنی؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
iamm7spy 4
با عرض سلام ببخشید یه سورس پلیر میخوام که بشه چند تا mp3 رو بزارم داخلش و بخونه برای ماه محرم میخوام
1- سورس
2- چطوری میتونم فایل های صوتی رو اد کنم تو برنامه نمیدونم چطوری با چه کدی یک طور توضیح بدین من متوجه بشم
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.