binam 262 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ لطفا یک آموزش کامل از ساخت برنامه یا کتاب به صورت تصویری قرار بدین. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ بنظر من شما اول باید مفاهیم برنامه نویسی رو یاد بگیرین و بعد دنبال سورس بگردین ولی با سورس هیچی یاد نمیگیری و ی جور تقلب در کار محسوب میشه من الان دو ماهه دارم کار میکنم و چیزای زیادی یاد گرفتم اما نمیتونم هنوز کتابی برای انتشار در مارکت ها بسازم نمونه سورس رو دیدم و به جرعت میتونم بگم عالییییییییی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز خوش اومدی به انجمن منظورت از برنامه چیه؟ کتاب هم به صورت سورس کامل و توضیح که مورد تایید همه مارکت ها هس تو فروشگاه قرار گرفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ آره سورس کتاب هست بصورت کامل و شما میتونی با خرید و ادیت برنامه خودتون رو کامپایل کنی و بدی به بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ منظور من یک آشنایی کلی با بیسیکه به عنوان مثال: شروع یک پروژه که 2 صفحه داشته باشه. صفحه 1 + متن صفحه 1 صفحه 2 + متن صفحه 2 درباره ما خروج ________________ همین رو توی یه آموزش ساده قرار بدین تا همه تازه کارا واسه شروع بتونن استفاده کنند. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ خب باید شما اول با ابزار آشنا شی احتمالا آموزش مبتدی باشه تو سایت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ توی انجمن کاملا مباحث مبتدی آموزش داده شده. با این حال هر قسمت که مشکلی داشتید در تاپیک های جداگانه بپرسید بدون شک پاسخ داده خواهند شد ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
binam 262
لطفا یک آموزش کامل از ساخت برنامه یا کتاب به صورت تصویری قرار بدین.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.