Radius 89 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سلام من با دستور For چند دکمه ایجاد کردم به همشون هم دستور دادم که وقتی روشون کلیک شد یک عملیات دادم مثل این StartActivity("f"&b.tag) حالا میخوام یک کاری کنم که دکمه اول اماین عملیات رو انجام نده و عملیاتی که خودم بهش میدم رو انجام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepehrb4a 21 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ با یه دستور شرطی ساده میتونید انجامش بدید (دیگه کد نمیزارم متکی نشید) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اقا لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepehrb4a 21 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز من بهتون بزرگترین کمک رو کردم حالا که نمیخواید بفرمایید اینم کد If b.tag = 1 Then 'دستور Else StartActivity("f"&b.tag) End If به جای اون 1 هم تگ دکمه اولتون رو بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز کد کامل و یا عکس از کدا قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Radius 89
سلام
من با دستور For چند دکمه ایجاد کردم
به همشون هم دستور دادم که وقتی روشون کلیک شد یک عملیات دادم مثل این
حالا میخوام یک کاری کنم که دکمه اول اماین عملیات رو انجام نده و عملیاتی که خودم بهش میدم رو انجام بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.