ehspor 37 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سلام چطور میشه یک sms خاص رو که مثلان با اسم علی یا شماره 0936..... ذخیره شده را متنشو خواند فقط یک نکته این sms قبلان دریافت شده و من می خوام الان متنشو بخوانم(ریل تایم نمی خوام باشد) مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehspor 37 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ مرسی الیاس جان از چه کتابخانه ای استفاده کردی من متود getall را ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ مرسی الیاس جان از چه کتابخانه ای استفاده کردی من متود getall را ندارم واقعا عذر میخوام کد بالا اشتباه بود اشتباه نوشتم از کد زیر استفاده کنید کاملا درست و صحیحه Dim SmsMessages1 As SmsMessages Dim List1 As List List1 = SmsMessages1.GetAllSince(DateTime.Add(DateTime.Now , 0, 0, -14)) For i = 0 To List1.Size - 1 Dim Sms As Sms Sms = List1.Get(i) If Sms.Address = "1234567" Then Log(Sms) End If Next Label1.text = (Sms) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehspor 37 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ مرسی خودم راهش انداختم ممنون همون کد اول کمکم کرد تصیحش کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ درود کد زیر رو امتحان کنید Dim SmsMessages1 As Sms Dim List1 As List List1 = SmsMessages1.Address List1 = SmsMessage1.getAll For i = 0 To List1.Size - 1 Dim Sms As Sms Sms = List1.Get(i) if Sms.Address= "1234567" then Log(Sms) end if next با این میاید و پیام هارو میریزید تو لیست و اگر شمارش مثلا برابر 1234567 بود Log میزنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ehspor 37
سلام
چطور میشه یک sms خاص رو که مثلان با اسم علی یا شماره 0936..... ذخیره شده را متنشو خواند
فقط یک نکته این sms قبلان دریافت شده و من می خوام الان متنشو بخوانم(ریل تایم نمی خوام باشد)
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.