پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوباره به بکس بیسیک4اندروید نویس. این چند روز زیاد پیدا نیستم ، یا یه سری میزنم میرم. فکر کنم به این سورس خیلی ها نیاز دارن ، چند باری هم سوال شده بود. یه سورس ساده آماده کردم یه آهنگ داره که امکان پخش ، مکث و توقف ، نشون دادن زمان آهنگ ، نشون دادن اینکه چقد گذاشته ، و سیک بار... امیدوارم به کارتون بیاد. دانلود سورس پسورد: basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سلام من از این سورس استفاده کردم خیلی خوبه ممنون فقط یه جای کار مشکل دارم وقتی میخوام از اون اکتیویتی بیام بیرون بازم آهنگ پخش میشه باید چیکار کنم پخش نشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سلام من از این سورس استفاده کردم خیلی خوبه ممنون فقط یه جای کار مشکل دارم وقتی میخوام از اون اکتیویتی بیام بیرون بازم آهنگ پخش میشه باید چیکار کنم پخش نشه سلام. توی رویداد Activity_Puase میتونید بگید آهنگ قطع بشه: Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) med.Stop End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ با سلام.ممنون از سورس خوبتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil76 135 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سلام آقا پژمان ممنون سورس مفیدی بود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ من میخوام یه مدیاپلیر بسازم که آهنگاش رو خودم میدم اگه بخواییم این سورس رو روی مولتی پنل پیاده کنیم باید چیکار کنیم من آموزش های مولتی پنل رو نگا کردم ولی با این همه کد این سورس و ... یکم راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
puyan.best 18 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ من بزرگ ترین مشکل برنامم با این کد تا 90 درصد حل شد.......... فقط شما اگه یه لطف بکنی یه راهنمایی کنی ممنون میشم به جای اینکه آهنگ از DirAssets پخش شه - میخام کاربر فایلو از حافظه گوشی انتخاب کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ من بزرگ ترین مشکل برنامم با این کد تا 90 درصد حل شد.......... فقط شما اگه یه لطف بکنی یه راهنمایی کنی ممنون میشم به جای اینکه آهنگ از DirAssets پخش شه - میخام کاربر فایلو از حافظه گوشی انتخاب کنه مثلا از پوشه zaker داخل گوشیت میخوای یه آهنگو پخش کنی؛اینطوری میشه: med.Load(File.DirRootExternal & "/zaker","0.mp3") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
puyan.best 18 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ مثلا از پوشه zaker داخل گوشیت میخوای یه آهنگو پخش کنی؛اینطوری میشه: med.Load(File.DirRootExternal & "/zaker","0.mp3") اینو میدونم ولی منظورم این بود با یه دستور کل فایلای موسیقی گوشی رو نمایش بده و کاربر یکیشو انتخاب کنه و پخش کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اینطوری: Dim l As List l=File.ListFiles(File.DirRootExternal) For i=0 To l.Size-1 Dim n As String n=l.Get(i) If n.EndsWith(".mp3") Then listview1.AddSingleLine(n) End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
puyan.best 18 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اینطوری: Dim l As List l=File.ListFiles(File.DirRootExternal) For i=0 To l.Size-1 Dim n As String n=l.Get(i) If n.EndsWith(".mp3") Then listview1.AddSingleLine(n) End If Next هر کاری کردم نشد اصلا دکمه کار نمیکنه یه خرده بیشتر راهنمایی میکنی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ هر کاری کردم نشد اصلا دکمه کار نمیکنه یه خرده بیشتر راهنمایی میکنی ؟ منظورت وقتی رو لیست ویو کلیک میکنی پخش نمیکنه؟ اگه آره که اینو بنویس: Sub listview1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Dim pos As Int pos=Position med.Load(File.DirRootExternal ,Value) med.Play t.Enabled = True End Sub اگه نه که کداتو بذار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
puyan.best 18 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ منظورت وقتی رو لیست ویو کلیک میکنی پخش نمیکنه؟ اگه آره که اینو بنویس: Sub listview1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Dim pos As Int pos=Position med.Load(File.DirRootExternal ,Value) med.Play t.Enabled = True End Sub اگه نه که کداتو بذار نه منظورم اینه که کلا چیزی تو لیست ویو نمایش داده نمیشه Sub Button5_Click Dim l As List l=File.ListFiles(File.DirRootExternal) For i=0 To l.Size-1 Dim n As String n=l.Get(i) If n.EndsWith(".mp3") Then ListView1.AddSingleLine(n) End If Next End Sub اینم امحان کردم Sub Globals 'پژمان نیکروان 'basic4android.org Dim l As List l=File.ListFiles(File.DirRootExternal) For i=0 To l.Size-1 Dim n As String n=l.Get(i) If n.EndsWith(".mp3") Then ListView1.AddSingleLine(n) End If Next Private SeekBar1 As SeekBar Private Label1 As Label Private Label2 As Label Dim t As Timer Dim med As MediaPlayer Private Button4 As Button Dim l As List Private Button5 As Button Private ListView1 As ListView Dim n As String End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein7 82 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ یعنی پژی من عاشقتم به این سورس نیاز داشتم شدیدا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ سلام ممنون بخاطر این سورس نیازمند بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ عالی بود ولی نمیشه ogg پخش کرد درسته ؟ من 1ماهه درگیره این ogg هستم پخش نمیکنه که نمیکنه البته mx میتونه بخونه اما من میخوام خود نرم افزار بتونه بخونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من میخوام تو این سورس چندین آهنگ پخش کنم ولی هرکاری میکنم فقط آهنگ اول رو لود میکنه کدهامم گذاشتم مشکل از کجا میتونه باشه باید تغییری دیگه ای بدم که ندادم؟ cursor1 = Main.sql1.ExecQuery("select * from tbl where fasl = '"& Main.megdar &"'") For i = 0 To cursor1.RowCount-1 cursor1.Position=i Label1.Initialize("") t.Initialize("t",1000) med.Initialize2("med") med.Load(File.DirAssets,i&".mp3") SeekBar1.Max=med.Duration/1000 SeekBar1.Value=0 Label2.Text=tabdil(med.Duration) Label3.Text="0:00" Label1.Tag = i لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من میخوام تو این سورس چندین آهنگ پخش کنم ولی هرکاری میکنم فقط آهنگ اول رو لود میکنه کدهامم گذاشتم مشکل از کجا میتونه باشه باید تغییری دیگه ای بدم که ندادم؟ cursor1 = Main.sql1.ExecQuery("select * from tbl where fasl = '"& Main.megdar &"'") For i = 0 To cursor1.RowCount-1 cursor1.Position=i Label1.Initialize("") t.Initialize("t",1000) med.Initialize2("med") med.Load(File.DirAssets,i&".mp3") SeekBar1.Max=med.Duration/1000 SeekBar1.Value=0 Label2.Text=tabdil(med.Duration) Label3.Text="0:00" Label1.Tag = i اولا پست جدا بزنید دوما مدیا پلیر تنها میتونه فقط در یک لحظه یه اهنگ را پخش کنه اگه میخوایند همزمان چند اهنگ با هم پخش بشه جستجو کنید سورس پیانو یا مولتی ترد اگر هم میخوایند مثل پلیر خود گوشی یه لیست اهنگ داشته باشید که پخش بشه فکر کنم باید از کتابخونه media browser استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ یه سوالم بپرسم چشم نه نمیخوام همزمان دو آهنگ پخش کنه میخوام وقتی متن شماره یک رو نشون میده مدیاپلیر اهنگ شماره صفر رو لود کنه وقتی متن دوم از دیتابیس رو نشون میده اهنگ شماره یک لود بشه و به همین ترتیب منظورم اینه با حلقه for جلو بره ولی برای هم هر متنی رو نشون میده بازم اهنگ اول رو لود میکنه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ یعنی اهنگ تموم شه بعدی رو بخونه ؟ چون من کلمه NEXT رو ندیدم تو دستوراتون ولی هر کدوم رو میخواین طبق آیدی از دیتابیس فراخوانی کنید Dim cr As Cursor cr=SQL1.ExecQuery("select * from tbl1 WHERE id=2") cr.Position= 0 dim m as mediaplayer m.Initialize("m") m.load(file.dir.....( کد رو نوشتمو احتمال غل ط املایی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.