nasim 370 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ نه نه فک کنم منظورمو متوجه نشدین من میخوام یه برنامه بنویسم که متن هاش رو از دیتابیس بخونه و توی اون صفحه یه آهنگ طبق سورس این پست از file برنامه لود بشه بعدش کاربر که برگرده صفحه عقبی روی لیست ویو یه متن دیگه کلیک کنه بره داخل اکتیوتی متن مورد نظر رو لود کنه و آهنگ که طبق شماره حلقه for لود بشه ولی این آهنگ ها هیج ارتباطی به دیتابیس ندارن درست مثل سورس بالا تنها ارتباطشون با حلقه فور مشخص میشه یعنی هر صفحه یه آهنگ مثل برنامه های ادعیه اگه متوجه نشدین بیشتر توضیح بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ یه سوالم بپرسم چشم نه نمیخوام همزمان دو آهنگ پخش کنه میخوام وقتی متن شماره یک رو نشون میده مدیاپلیر اهنگ شماره صفر رو لود کنه وقتی متن دوم از دیتابیس رو نشون میده اهنگ شماره یک لود بشه و به همین ترتیب منظورم اینه با حلقه for جلو بره ولی برای هم هر متنی رو نشون میده بازم اهنگ اول رو لود میکنه! واسه این کار شما اصلا کداتون را اشتباه نوشتید اصلا حلقه یه لحظه اجرا میشه و تموم و کاری به شروع و پایان اهنگ نداره شما باید یک اینت تعریف کنی و بعد داخل رویداد زیر که وقتی اهنگ تموم شد اجرا میشه بیای بگی اهنگ بعدی را لود کن وبعدش پخش کن sub med_complete i = i + 1 med.Load(File.DirAssets,i&".mp3") med.Play End sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ نه نه فک کنم منظورمو متوجه نشدین من میخوام یه برنامه بنویسم که متن هاش رو از دیتابیس بخونه و توی اون صفحه یه آهنگ طبق سورس این پست از file برنامه لود بشه بعدش کاربر که برگرده صفحه عقبی روی لیست ویو یه متن دیگه کلیک کنه بره داخل اکتیوتی متن مورد نظر رو لود کنه و آهنگ که طبق شماره حلقه for لود بشه ولی این آهنگ ها هیج ارتباطی به دیتابیس ندارن درست مثل سورس بالا تنها ارتباطشون با حلقه فور مشخص میشه یعنی هر صفحه یه آهنگ مثل برنامه های ادعیه اگه متوجه نشدین بیشتر توضیح بدم شما اصلا خودتونم نمیدونید چی میخواین خخخخ پست جدا بزنید بهتره ولی اگه میخواید هر اکتیویتی اهنگ جدا داشته باشه که راحته برای هر اکتیویتی یه کد جدا مینویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ نه نه فک کنم منظورمو متوجه نشدین من میخوام یه برنامه بنویسم که متن هاش رو از دیتابیس بخونه و توی اون صفحه یه آهنگ طبق سورس این پست از file برنامه لود بشه بعدش کاربر که برگرده صفحه عقبی روی لیست ویو یه متن دیگه کلیک کنه بره داخل اکتیوتی متن مورد نظر رو لود کنه و آهنگ که طبق شماره حلقه for لود بشه ولی این آهنگ ها هیج ارتباطی به دیتابیس ندارن درست مثل سورس بالا تنها ارتباطشون با حلقه فور مشخص میشه یعنی هر صفحه یه آهنگ مثل برنامه های ادعیه اگه متوجه نشدین بیشتر توضیح بدم گمونم مث برنامه من میخواین بسازین لینکشو ببینیند بیزحمت https://cafebazaar.ir/app/com.dostmobile.pashayii/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ گمونم مث برنامه من میخواین بسازین لینکشو ببینیند بیزحمت https://cafebazaar.ir/app/com.dostmobile.pashayii/?l=fa بله دقیقا یه همچین برنامه ای البته میخوام دکمه pasue هم داشته باشه هاا چیکار کنم برای این کار اگه ممکنه راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin41 16 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ سلام می خام چند تا اهنگ پخش کنه باید چکار کنم؟ مثلا دکمه بعدی رو که زدی بره اهنگ بعدی؟ بدونه دیتابیس میشه چنین چیزی درست کرد اصلا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۷ چطوری میشه کاری کرد که وقتی برنامه شروع به پخش آهنگ میکنه پلیر یا چیز دیگه ای که در حال پخشه قطع بشه مثل استوری یوتیوب یا اینستاگرام که وقتی داری اهنگ پلی میکنه ویدیو باز بکنی قطع میشه موزیک پلیرت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.