korosh 27 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سلام من می خوام جایی که از دستور LoadBitmap() استفاده میشه بجای قرار دادن file.asset مثلا آدرس فایل رو به صورت رشته ای قرار بدم . آیا میشه ؟ یا اینکه من اون فایلم رو تبدیل به bitmap کنم ؟ تغییر متعیر بدم . فایل من : dim h as string h="http://www.domain.ir/f.jpg"" من در دستور load bitmap چطور از این رشته بالا استفاده کنم ؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سلام Sub Globals Dim job As HttpJob Private ImageView1 As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("1") If FirstTime = True job.Initialize("EsmeJob",Me) job.Download("www.domain,ir/ax.jpg") End If End Sub Sub jobdone If job.Success ImageView1.SetBackgroundImage(job.GetBitmap) Else Log("Error") End If job.Release End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
korosh 27
سلام
من می خوام جایی که از دستور LoadBitmap() استفاده میشه بجای قرار دادن file.asset مثلا آدرس فایل رو به صورت رشته ای قرار بدم .
آیا میشه ؟
یا اینکه من اون فایلم رو تبدیل به bitmap کنم ؟
تغییر متعیر بدم .
فایل من :
من در دستور load bitmap چطور از این رشته بالا استفاده کنم ؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.