mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سلام من یک سوال داشتم چه طوری رو دکمه بزنه تا بره تو سایت باید وی ویو بزارم؟ اگر باید وب ویو بزارم چه طوری بش آدرس سایت رو بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سلام از دیزاینر ی وب ویو ادد کنید در Sub Global : Dim WebView1 As WebView و در ساب دکمه مورد نظر : WebView1.LoadUrl("addrese site") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اقا این یک عکس از همون صفحه میاره اگر مثلا تو صفحه تصلی باشه بزنی رو ورود پیغام میده من میخوامسایت کلی باشهو این که میخوام با بروزر باز بشه یعنی وقتی زد رو لینگ بگه با چه بروزری من این رو میخوام چه طوری هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اقا این یک عکس از همون صفحه میاره اگر مثلا تو صفحه تصلی باشه بزنی رو ورود پیغام میده من میخوامسایت کلی باشهو این که میخوام با بروزر باز بشه یعنی وقتی زد رو لینگ بگه با چه بروزری من این رو میخوام چه طوری هست؟ کتابخانه Phone رو فعال کنید Dim p As PhoneIntents StartActivity(p.OpenBrowser("adrese site") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ من این رو انجام دادم اما همچین متغیری وجود ندارد کتابخانه phone رو هم چه طوری باید فعال کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ من این رو انجام دادم اما همچین متغیری وجود ندارد کتابخانه phone رو هم چه طوری باید فعال کنم؟ از منوی پایین بیسیک قسمت Libraries کتابخانه Phone رو فعال کنید دوست عزیز واسه همین میگم که اول اموزش های مبتدی انجمنو بخونید ک دچار همچین مشکلات ساده ای نشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ ببخشید میشه بگید قسمت چندوم هست تا من برم دانلود کنم ورژن BASIC4ANDROID من چهار است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ ببخشید میشه بگید قسمت چندوم هست تا من برم دانلود کنم ورژن BASIC4ANDROID من چهار است شما حتما کتابخانه phone رو دارید ، اگه ندارید از اینجا دانلود کنید و به کتابخانه هاتون اضافه کنید. توی تب Libs میتونید سرچ کنید عبارت "phone" رو و تیک بزنید. منم پیشنهاد میکنم آموزش های مبتدی رو دنبال کنید تا به اینطور مشکلات برنخورید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
سلام
من یک سوال داشتم
چه طوری رو دکمه بزنه تا بره تو سایت
باید وی ویو بزارم؟
اگر باید وب ویو بزارم چه طوری بش آدرس سایت رو بدم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.