mamalliii 214 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سلام من میخوام ادیت تکست م فضاش زیاد باشه مثل همین قسمت که تاپیک میزنیم یا قسمت نظرات وبلاگ ها الان سایز ادیت تکس 100 هست و کل صفحه رو میگیره ولی متن ها همش وسطش و تو 2 سانت هس و چالب نیس در واقع میخوام ادیت تکست م فضای باز زیادی داشته باشه لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ به EditText یک رنگ اختصاص بدید.به این شکل : Dim cd As ColorDrawable cd.Initialize(Colors.White,0) edt.Background = cd بنده خودم تست نکردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سلام کاری که اقا مجید گفتن رو انجام بدید توی دیزاینر هم ، روی ادیت تکست کلیک کن و خاصیت Multi Line رو تیک بزنید احتمالا درست میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ وقتی رنگ اختصاص نمیدم قابلیت ادیت کردن متن از بین میره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mamalliii 214
سلام
من میخوام ادیت تکست م فضاش زیاد باشه
مثل همین قسمت که تاپیک میزنیم
یا قسمت نظرات وبلاگ ها
الان سایز ادیت تکس 100 هست و کل صفحه رو میگیره ولی متن ها همش وسطش و تو 2 سانت هس و چالب نیس
در واقع میخوام ادیت تکست م فضای باز زیادی داشته باشه
لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.