mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سلام من یک سوال دارم من یک msgbox2 ساختم برای خارج شدن از برنامه حالا وقتی بله رو زد از برنامه بیا د بیرون چه کدی بهش بدم که وقتی بله رو زد از برنامه خارج بشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ dim a as int a = Msgbox2 ("نه هستم","بریم نظر بدم","بله میرم","خروج","به همین زودی میخوای بری؟نظر دادی؟",Null) If a = DialogResponse.POSITIVE Then ExitApplication End IF لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ درود این یک نمونه خدمت شما 3 تا گزینه داره ارسال نظر، خروج و ماندن در برنامه. Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then Dim result As Int result=Msgbox2("آیا از برنامه خارج می شوید ؟ برای حمایت از ما نظر دهید","","لغو","نظر میدم ","خارج میشم",Null) If result=DialogResponse.POSITIVE Then Return True Else If result=DialogResponse.NEGATIVE Then ExitApplication Else If result=DialogResponse.CANCEL Then Dim intent1 As Intent intent1.Initialize(intent1.ACTION_EDIT,"bazaar://details?id=PACKAGE_NAME") StartActivity(intent1) Return True End If End If End Sub موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davud.b4a مهمان ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ آشنایی کامل و کار با MsgBox و MsgBox2 این اموزش کار با msgbox2 هست امیدوارم مفید باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ این پیغام رو میده برا کامپایل چی کار کنم؟ B4A version 4.30 Parsing code. 0.00 Compiling code. 0.02 Compiling layouts code. 0.01 Generating R file. Error AndroidManifest.xml:14: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'icon' with value '@drawable/icon'). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ این پیغام رو میده برا کامپایل چی کار کنم؟ B4A version 4.30 Parsing code. 0.00 Compiling code. 0.02 Compiling layouts code. 0.01 Generating R file. Error AndroidManifest.xml:14: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'icon' with value '@drawable/icon'). ایکون برادر ارور ایکون هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ بعدش این پیغام رو دوباره برا کامپایل میده دوباره B4A version 4.30 Parsing code. 0.01 Compiling code. 0.04 Compiling layouts code. 0.01 Generating R file. 0.09 Compiling generated Java code. Error javac 1.8.0_25 javac: file not found: gen\b4a\example\R.java Usage: javac <options> <source files> use -help for a list of possible options This error usually happens when you save the project under a restricted folder such as "Program Files". لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سلام جاوا کامپایلر نمیتونه فایل R.Java رو برای کامپایل پیدا کنه. شما بهتره یک پروژه جدید باز کنید و کدتون رو بنویسید و اگه باز مشکل داشتید اعلام کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
سلام
من یک سوال دارم
من یک msgbox2 ساختم برای خارج شدن از برنامه
حالا وقتی بله رو زد از برنامه بیا د بیرون
چه کدی بهش بدم که وقتی بله رو زد از برنامه خارج بشه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.