علی علایی 161 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سلام اول بگم سرچ کردم ولی چیزی دستگیرم نشد من میخام وقتی مثلا آهنگ اولیو پخش کردم و وقتی تموم شد اتوماتیک بره آهنگ بعد و الی آخر و آهنگ آخری تموم شد دیگه اهنگیو پخش نکنه ممنون میشم راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سلام ببینید رویداد Complete یا همچین چیزی باید واسه مدیا پلیر باشه.توی این رویداد شما میایید عمل Next رو انجام میدید.به گ.نه ای میشه گفت باید اسم آهنگ ها رو توی لیستی چیزی و یا دیتابیس قرار بدید و اینجا بعد از تمام شدن بره به آنگ بعدی اما با شرط اینکه آخرین آهنگ نباش.برای اینکه هم بفهمید به آخرین آهنگ رسیدید با شرط میتونید دکمه Next رو غیر فعال کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ کمپلت نداره مدیا پلیر اینم عکسش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ منظور آقا مجید رویداد Compled هست که مدیا پلیر هم داره. Sub mediaplayer1_Complete End Sub مدیا پلیر هم به این صورت initizle کنید. mediaplayer1.Initialize2("mediaplayer1") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
علی علایی 161
سلام
اول بگم سرچ کردم ولی چیزی دستگیرم نشد
من میخام وقتی مثلا آهنگ اولیو پخش کردم و وقتی تموم شد اتوماتیک بره آهنگ بعد و الی آخر و آهنگ آخری تموم شد دیگه اهنگیو پخش نکنه
ممنون میشم راهنماییم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.