davood1382 302 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من دارم یک مولتی پنل درست میکنم اما وقتی این خط رو مینویسم زیرش قرمز میشه که به معنای خطا هست لطفا کمک کنید sql.Initialize(File.DirInternal,"multipanel.db") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سلام sql.Initialize(File.DirInternal,"multipanel.db",true) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ بسیار ممنون اما این true برا چیه؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ این ترو رو باید بذاری توی دستور دیگه همونطور که توی نمونه اش هست برای اینه که اگه همچین بانکی نباد و در صورت نیاز واجب، ایحاد بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
davood1382 302
سلام دوستان من دارم یک مولتی پنل درست میکنم اما وقتی این خط رو مینویسم زیرش قرمز میشه که به معنای خطا هست لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.