rezaazadeh 120 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سلام خدمت همه بزرگواران گرامی من پوش رو توی برنامم قرار دادم و وقتی پوش میفرستم میزنم رو پوش میره به اکتیویتی پوش و بازار میگه شما فقط درمورد برنامه های نصب شده میتوانید نظر دهید. می خوام که زدم رو پوش بره به صفحه برنامه تو بازار لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سلام. حتما اسم پکیج رو اشتباه وارد کردید توی سایت پارس یا اینکه تو کدنویسی اشتباه کردین و نمیتونه اسم پکیج رو درست بگیره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaazadeh 120 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ من از یوزر نیم و پسورد استفاده کردم و توی فایل resقرار دادم اینتنت بازارو هم تو لینک گذاشتم ولی بازار همون پیام رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezaazadeh 120
سلام خدمت همه بزرگواران گرامی
من پوش رو توی برنامم قرار دادم و وقتی پوش میفرستم میزنم رو پوش میره به اکتیویتی پوش و بازار میگه شما فقط درمورد برنامه های نصب شده میتوانید نظر دهید.
می خوام که زدم رو پوش بره به صفحه برنامه تو بازار
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.