davood1382 302 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یک لیبل دارم که متن دیتابیس رو میریزم توش من میخوام یک تنظیمات باشه که بتونه اندازه متن دیتابیس رو تغییر و سیو کنه جستجو کردم چیزی دست گیرم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستم شما توی پوشه فایل ها، یه فایل متنی میسازید و توش عدد 12 رو میذارید توی اکتیویتی کریت ماژول متن، if file.exist(file.dirinternal,"size.txt") = false then file.copy(file.dirasset,"size.txt",file.dirinternal,"size.txt) end if دوباره توی اکتیویتی کریت صفحه متنتون، میاین و سایز رو از این فایل میخونید Dim sizetext As Intsizetext = File.ReadString(File.DirInternal,"size.txt")lbl.textsize = sizetext کد بالا، میاد و عدد موجود توی فایل تکست رو ، میگیره و به عنوان سایز فونتتون استفاده میکنه خوب توی اکتیویتی تنظمات هم، عددی که میخوای سایزت باشه رو، میریزی توی این فایل تکست برای مثال، من مقدار ایتم انتخاب شده از یه اسپینر رو ذخیره کردم همین File.WriteString(File.DirInternal,"size.txt",spiner.SelectedItem) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ من میخوام سیک بار باشه و خود کاربر اندازه رو بگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinji 17 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ spine چیکار میکنه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اگه منظورتون spiner هست وقتی روش کلیک میکنی لیستی برات میار مثلا میگه رنگ متن چی باشه که همه کاراش با برنامه نویس هست تو انجمن هست بزنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ عزیزم یکم خودتم روش فک کن دیگه شما توی رویاد کلیک اون تنظیماتت، باید به شکل زیر بنویسی که سیو شه File.WriteString(File.DirInternal,"size.txt",seekbar1.value) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
davood1382 302
سلام دوستان من یک لیبل دارم که متن دیتابیس رو میریزم توش
من میخوام یک تنظیمات باشه که بتونه اندازه متن دیتابیس رو تغییر و سیو کنه جستجو کردم چیزی دست گیرم نشد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.