mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سلام من یک نرم افزار درست کردم می خوام وقتی رفت داخل نرم افزار اهنگ play شه چی کار کنم؟ دیتابیس هم هنوز بلد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اینو تو ساب گلوبال بنویس Dim Mediaplayer1 As MediaPlayer بعد اینو تو اکتیوتی کریت بنویس Mediaplayer1.play تمام در ضمن بلد نبودن دیتابیس اینجا چه ربطی داره ؟؟!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سلام من کجا ادرس اهنگ رو بش بدم؟ گفتم یک وقت میگین در دیتابیس این کار رو بکن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ با تشکر از دوست عزیزمون اقای @mostafa.kasiri ایشون درست گفتتند ولی کامل نیست ابتدا فایل صوتی رو توی پوشه فایل در محل پروژتون بریزید و کدهای زیر Dim music As MediaPlayer music.Initialize("music") music.Load(File.DirAssets,"esmfile.mp3") music.Play 'و برای استاپ کردن هم کد زیر music.Stop 'و برای مکث هم کد زیر music.Pause لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز بهتره شما یه سرچی تو سایت انجام بدین در مورد موزیک پلیر چندین نمونه سورس هست به کدها که نگاه کنید کاملا متوجه میشید این طوری من بگم این کد بزن بعد شما بپرسید برای انجام فلان کار چه کارکنم خیلی طول میکشه این ها 2 نمونه از جستجو در سایت است 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اقا یک مشکل دارم اهنگ پلی میشه اما وقتی میره تو یک اکتیویتی دوباره بر میگرده اهنگ رو دوباره میخونه یعنی دو تا اهنگ با هم پلی میشه چی کار کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ شما وقتی میخای بری اکت بعدی باید پلیر رو متوقف کنی یا همون stop که تو پست 4 هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ شما وقتی میخای بری اکت بعدی باید پلیر رو متوقف کنی یا همون stop که تو پست 4 هست چه طوری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سلام یک Code Madule بساز بعد کدهای زیر رو داخل بزار مشکلت حل میشه Sub Process_Globals Dim music As MediaPlayer End Sub Sub playQuran music.Initialize2("") music.Load(File.DirAssets,"king.mp3") music.Play End Sub با این کار موزیک در همه اکتیویتی ها پخش میشه -------------------------------------- ولی اگه میخوای Stop کنید همون کدنویسی عادی ولی زمانی که در باتن نوشتی بره داخل این اکتیویتی قبلش این کد رو بنویس shayan.stop شایان اسم متغیر ما ، همون dim shayan as MediaPlayer لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ چه طوری؟ هنگام ارسال کاربر به اکتیوتی بعدی با کذ زیر مدیا پلیر رو متوقف میکنید. MediaPlayer1.Stop لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سلام اقا من این کار ها رو کردم اما نشد لطفا تکتک بگین چه کار کنم تا متوجه شم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سلام اقا من این کار ها رو کردم اما نشد لطفا تکتک بگین چه کار کنم تا متوجه شم برادر من چرا گوش نمیکنی چی میگم من تو پست 5 2تا لینک گداشتم اولی دانلود کن و استفاده کن چرا لقمه رو دور سرت میچرخونی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
سلام
من یک نرم افزار درست کردم می خوام وقتی رفت داخل نرم افزار اهنگ play شه
چی کار کنم؟
دیتابیس هم هنوز بلد نیستم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.