shgh 1 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سلام، چه طوری میشه هنگام کامپایل فایلهای drawable و style و value دیگر overwrite نشوند؟ چون من می خواهم آنها را دستی وارد کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سلام، چه طوری میشه هنگام کامپایل فایلهای drawable و style و value دیگر overwrite نشوند؟ چون من می خواهم آنها را دستی وارد کنم. منظورت اطلاعات مانیفست هست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shgh 1 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ منظورت اطلاعات مانیفست هست ؟ بله منظورم فولدر res , فایل manifest است. چون هر بار که کامپایل میکنم overwrite میشوند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ بله منظورم فولدر res , فایل manifest است. چون هر بار که کامپایل میکنم overwrite میشوند. خوب قابیلت overwrite را غیر فعال کن . از داخل خود بیسیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shgh 1 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ خیلی متشکرم ولی B4A من همچین امکانی نداره، من جدید ترین ورژن دانلود کردم از خود سایتش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shgh 1
سلام، چه طوری میشه هنگام کامپایل فایلهای drawable و style و value دیگر overwrite نشوند؟ چون من می خواهم آنها را دستی وارد کنم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.