mehranarzani 39 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ هرکار کردم این اررو رفع نشد چیکار کنم کمکم کنید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ این رو در Manifest بزار کل Manifest رو پاک کن ، کدهای زیر رو بزار AddManifestText( <uses-sdk android:minSdkVersion="5" android:targetSdkVersion="14"/> <supports-screens android:largeScreens="true" android:normalScreens="true" android:smallScreens="true" android:anyDensity="true"/>) SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") SetApplicationAttribute(android:label, "$LABEL$") SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo.Light") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ این رو در Manifest بزار کل Manifest رو پاک کن ، کدهای زیر رو بزار AddManifestText( <uses-sdk android:minSdkVersion="5" android:targetSdkVersion="14"/> <supports-screens android:largeScreens="true" android:normalScreens="true" android:smallScreens="true" android:anyDensity="true"/>) SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") SetApplicationAttribute(android:label, "$LABEL$") SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo.Light") اینو امتحان کردم این اررو رو داد این کدو هم پاک کردم اررو داد SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اینو امتحان کردم این اررو رو داد این کدو هم پاک کردم اررو داد SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") خوب پاک نکنید که ارور نده چون این ماله ایکن برنامه است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ این کدهارو جایگزین اول کل کدهای خودت رو پاک کن Save کن بعد کدهای زیر رو جایگزین کن 'This code will be applied to the manifest file during compilation. 'You do not need to modify it in most cases. 'See this link for for more information: http://www.b4x.com/forum/showthread.php?p=78136 AddManifestText( <uses-sdk android:minSdkVersion="5" android:targetSdkVersion="14"/> <supports-screens android:largeScreens="true" android:normalScreens="true" android:smallScreens="true" android:anyDensity="true"/>) SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") SetApplicationAttribute(android:label, "$LABEL$") SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo") 'End of default text. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ این کدهارو جایگزین اول کل کدهای خودت رو پاک کن Save کن بعد کدهای زیر رو جایگزین کن 'This code will be applied to the manifest file during compilation. 'You do not need to modify it in most cases. 'See this link for for more information: http://www.b4x.com/forum/showthread.php?p=78136 AddManifestText( <uses-sdk android:minSdkVersion="5" android:targetSdkVersion="14"/> <supports-screens android:largeScreens="true" android:normalScreens="true" android:smallScreens="true" android:anyDensity="true"/>) SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") SetApplicationAttribute(android:label, "$LABEL$") SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo") 'End of default text. باز همون اررو اولی رو داد :( لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ خوب این جور که بوش میاد گل کاشتی بیسیک فور اندروید رو پاک کن محل sdk رو تغییر بده بعد از نصب دوباره بیسیک پروژه جدید باز کن Manifest هم دست کاری نکن که دوباره خراب شه ، شما اصلا کاری با اون نداشته باش کدهای این پروژه رو بریز داخل این پروژه جدید مشکلت حل میشه واسه منم اینجوری شده بود با همین کار درستش کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ خوب این جور که بوش میاد گل کاشتی بیسیک فور اندروید رو پاک کن محل sdk رو تغییر بده بعد از نصب دوباره بیسیک پروژه جدید باز کن Manifest هم دست کاری نکن که دوباره خراب شه ، شما اصلا کاری با اون نداشته باش کدهای این پروژه رو بریز داخل این پروژه جدید مشکلت حل میشه واسه منم اینجوری شده بود با همین کار درستش کردم گل که نکاشتم از بدشنسی منه این سورس رو دو کامپیوتر تست کردم اررو نداد برای من اررو میده این سورسا برای یکی از دوستامه که بهم داده رو کامپیوتر دامادمون امتحان کدم اررو نداد فقط برای من اررو میده درحالی که بیسیک فور و ابزاراش دقیق مثل بیسیک فو ابزارهای دامادمونه برای من این مشکل رو داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehranarzani 39
هرکار کردم این اررو رفع نشد چیکار کنم
کمکم کنید لطفا
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.