Radius 89 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخوام کاربر بتونه Label رو بچرخونه اگه میشه راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ دوستان کسی نیست یک کمکی کنه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ بفرمایید اینم یه نمونه سورس که همه چیو از جمله لیبلو میچرخونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز از صفحه اول بیسیک 4 اندروید میتونید این قابلیت رو برای برنامتون تنظیم کنید. صفحه اول که وارد میشید از قسمت Project Attributes که اسم برنامه و ورژن کد رو انتخاب میکنید،یه قسمت برای این ویژگی داره. در قسمت #SupportedOrientations شما میتونید انتخاب کنید که برنامتون افقی،عمودی یا هردو قرار بگیره. تو اون قسمت یکی از این کد هارو وارد کنید: portrait : افقی landscape : عمودی unspecified : هردو کد آخر هم که با چرخش گوشی به طور خودکار میچرخه. این کد هارو به صورت یه خط سبز رنگ در خود بیسیک داره. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ سلام کتابخانه انیمیشن رو تیک بزنید Sub Globals Private Label1 As Label Dim animation As Animation End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("ani") animation.InitializeRotateCenter("" , 0 , 180 , Label1) animation.Duration = 1000 animation.RepeatCount = 1 animation.RepeatMode = animation.REPEAT_REVERSE animation.Start(Label1) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ شایان آباد و ghost عزیز اول نمونه سورس که گذاشتمو نگاه کنید بعد بیاد پست بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ شایان آباد و ghost عزیز اول نمونه سورس که گذاشتمو نگاه کنید بعد بیاد پست بزارید زمانی که من داشتم تایپ میکردم که تاپیک بزنم شما تاپیک زدید واقعا شرمنده ، نمیدونستم باید صبر کنم ببینم شما ارسال میکنید که بعد من تاپیک بزنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Radius 89
سلام دوستان
من میخوام کاربر بتونه Label رو بچرخونه اگه میشه راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.