manoochehr_sh 55 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ با سلام متن فارسی باتن ها خیلی پایین نشون داده میشه چطور میشه دقیقا وسط نشون داده بشه از این دستور هم استفاده میکنم ولی باز نمیشه btn_1.Gravity=Bit.Or(Gravity.CENTER_HORIZONTAL,Gravity.CENTER_VERTICAL) لطفا کمک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafakazemimk 104 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ من از این ماژول استفاده میکنم برو تو تایپیک کامل توضیح داده http://answercenter.ir/topic/539-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-label-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B2-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84/ ماژول رو ببر تو برنامت بعد این کد رو بزار تو اکتیویتی کریت اما توضیحات بیشتر خواستی برو به تایپیک بالا Dim samplelabel As Label samplelabel.Initialize("SampleLabel") samplelabel.Visible = False Activity.AddView(samplelabel, Button1.Left, Button1.Top, Button1.Width*0.66, Button1.Height*0.66) samplelabel.Text = Button1.Text samplelabel.TextSize = Button1.TextSize ChangeFontByLabelSize.MinimomFontLabel(samplelabel, samplelabel.TextSize) Button1.TextSize = samplelabel.TextSize samplelabel.RemoveView لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafakazemimk 104 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ بفرمایید این عکسش که من استفاده میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
manoochehr_sh 55 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ بفرمایید این عکسش که من استفاده میکنم ممنونم، ولی این رو که میدونم اگه اندازه فونتش بزرگتر بشه اونوقت دیگه وسط قرار نمیگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ ممنونم، ولی این رو که میدونم اگه اندازه فونتش بزرگتر بشه اونوقت دیگه وسط قرار نمیگیره با سلام ربطی به اندازه نداره زمانی که شما دستور دادید وسط قرار بگیره فونت رو 100 هم باشه از وسط شروع میشه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
manoochehr_sh 55
با سلام
متن فارسی باتن ها خیلی پایین نشون داده میشه
چطور میشه دقیقا وسط نشون داده بشه
از این دستور هم استفاده میکنم ولی باز نمیشه
لطفا کمک
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.